KEPEZ ARSLAN’INA SAHİP ÇIKTI..!

KEPEZ ARSLAN’INA SAHİP ÇIKTI..!
Yayınlama: 15.03.2024
Düzenleme: 15.03.2024
1.533
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Birol Arslan, her akşam belde sokaklarında yüzlerce destekçisiyle yürüyor, site sakinleriyle toplantılar yaparak bire bir dert ve taleplerini dinleyerek şimdiden hazırlığını yaptığı önümüzdeki döneme emin adımlarla yürüyor.

 

Destek verenlerin sayısı ile birlikte evlerin balkonlarından sokaklara taşan sevgi seli her geçen gün artarken, “Hep birlikte güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Arslan’ın seçim iddiası güçlenmeye devam ediyor…

 

 

Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna birden fazla parti ve başkan adayı talip olmasına rağmen mevcut Belediye Başkanı ve CHP adayı Birol Arslan, yüzlerce belde sakininin desteğiyle belde sokaklarında moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde kendinden emin olarak yürümeye devam ediyor.

 

Hemen hemen her akşam Kepez’in farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Arslan, site sakinleriyle toplantılar gerçekleştirerek doğrudan bire bir samimi, sıcak temaslar kurmasıyla dikkat çekiyor. Gittiği her yerde artan bir kalabalıkla sevgi ve coşku içersinde karşılanan Birol Arslan, büyüyen destekle adeta şimdiden her gece erken seçim zaferini kutluyor.

 

 

Arslan’ın geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlediği seçim yürüyüşü ise tam bir şölene dönüştü. Yüzlerce destekçisinin bando eşliğinde katıldığı yürüyüşte meşaleler yakıldı, pankartlar açılıp sloganlar atılarak Mahalle sakinleri tarafından Birol Arslan’a büyük bir coşku yaşatıldı.

 

 

Evlerin balkon ve pencerelerinde sokağa taşan sevgi seli, seçime sayılı günler kala Başkan Arslan’a büyük moral ve motivasyon olurken; “Cumhuriyet Mahallesi’nde bizleri bağrına basan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve sevgisiyle Kepez’i daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Hep birlikte güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek kendisini seven ve destekleyen Kepez halkına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş