Bisiklet Belediyeden, Özgürce Pedallamak Sizden

Çanakkale Belediyesi, sağlıklı ve çevreci bir ulaşım aracı olan bisiklet kullanımına özendirmek amacıyla ücretsiz olarak bisiklet dağıtımı gerçekleştirecek.7 Kasım 2016 Pazartesi günü başlayacak olan başvurular kapsamında ilk 1100 kişiye 6 ay süreyle ücretsiz olarak bisiklet temini yapılacak.

Bisiklet Belediyeden, Özgürce Pedallamak Sizden
Yayınlama: 02.11.2016
1.954
A+
A-

ÜSTELİK BEDAVA…

Bisiklet temini başvuruları Çanakkale Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan İletişim Masalarına yapılabilecek. Başvuruyu sadece Çanakkale Merkez ve mücavir alanlarda (Çınarlı, Dardanos ve Güzelyalı) ikamet eden ve 18 yaşından büyük vatandaşlar yapabilecek. Başvuru sırasında sunulan sözleşme eksiksiz biçimde doldurulacak. Sözleşme ile birlikte nüfus cüzdanının fotokopisi, ikametgah ve vukuatlı nüfus kayıt örneği belgesinin de sunulması zorunlu. Eksik evrak kabul edilmeyecek. 

Bisikletler kayıt sırasına göre ilk 1100 kişiye verilecek. Bisiklet almaya hak kazanan kişilere kurumun ilan edeceği yer ve zamanda bisikletler teslim edilecek. Bisiklet kullanım süresi 6 (altı) ay ile sınırlı. Bisikletin mülkiyeti Çanakkale Belediyesinin olup; kullanım hakkı ücretsiz olarak 6 (altı) ay süreyle ilgili vatandaşa verilecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.