Boğaz Hattı Felç..!

Akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü boğaz hattında ki tüm feribot seferleri geçici olarak durduruldu.

Boğaz Hattı Felç..!
Yayınlama: 28.02.2017
3.054
A+
A-

Çanakkale Boğazı’nda yoğun sis akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Boğazın Marmara Denizi girişinde görüş mesafesinin iyice düşmesi üzerine Liman Başkanlığı talimatıyla, Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan Lapseki-Gelibolu arasındaki feribot seferleri saat 22.30’da durduruldu. Ayrıca özel şirkete ait feribotların sefer yaptığı Çardak-Gelibolu hattında da seferler yapılamadı. Bu nedenle özellikle ağır tonajlı araçların geçiş noktası olan Lapseki ve Gelibolu feribot iskelelerinde TIR ve kamyonlar uzun araç kuyrukları oluştu.

 

Öte yandan ilerleyen saatlerde Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir boğaz hattında da sis nedeniyle seferler durdurulurken iptal edilen feribot seferlerinin sisin etkisini kaybetmesinin ardından yeniden başlayacağını belirtti. Şehir içinde de etkisini arttıran sis nedeniyle trafikte aksamalar yaşanmaması için özellikle ana arterler üzerinde görevli polis ekipleri tarafından önlem alındı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş