GÖZ AÇTIRMADILAR

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde geniş çaplı uygulama gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Celal Sel’in bizzat katılarak yönettiği uygulamada şüpheli şahıslar üzerinde yoğunlaşıldı.

GÖZ AÇTIRMADILAR
Yayınlama: 07.12.2016
3.297
A+
A-

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm ekipler sokağa indi. Geniş katılımlı uygulama başta Çarşı Caddesi olmak üzere Demircioğlu Caddesi ara sokaklarında yoğunlaştı. Şüpheli şahıslara yönelik asayiş uygulamasında vatandaşlara kimlik kontrolü yapıldı.

Uygulamayı bizzat yöneten ve şube müdürleri ile birlikte ekiplere eşlik eden Çanakkale Emniyet Müdürü Celal Sel, rutin bir uygulama olduğunu ve denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek Çanakkale’nin huzur ve güvenliği için her türlü önlemin alındığını söyledi. Bu tip uygulamaların devam edeceğini kaydeden Sel, şehir giriş ve çıkışlarındaki uygulamaların ise ara verilmeden devam ettiğini belirtti.

Emniyet Müdürü Sel, vatandaşların polise güvenmelerini ve en ufak bir şüphede dahi kendilerine başvurmalarını isterken vatandaşlarda uygulamaların sürmesini isteyerek özverili çalışmalarından dolayı polislere teşekkür edip destek verdi.

Gerçekleştirilen 1 saatlik uygulama neticesinde 449 kişi sorgulanırken 1 yoklama kaçağı ve gerekli belgeleri bulunmayan yabancı uyruklu 3 kişi hakkında işlem yapıldı. Sel, uygulamaya katılan tüm ekiplere teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş