BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ, NE DE DUYULDU..!

BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ, NE DE DUYULDU..!
Yayınlama: 31.01.2024
Düzenleme: 01.02.2024
3.285
A+
A-

Türkiye’nin gündemine oturan Çanakkaleli trafik magandasına ceza yağdı. Yaya geçidinde yol veren motosikletliye çarpmasına ramak kalan ve burada yayaya yol verilmez sözleriyle kendini haklı çıkarmaya çalışırken hızlıyım, telefonla konuşuyordum diyerek işlediği her suçu itiraf eden araç sahibi, İl Emniyet Müdürü Arıcı’nın radarına takıldı…

 

 

Yayınladığı videolarla binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edilen Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü Motosiklet İleri Sürüş Eğitmeni Zafer Akçay, geçtiğimiz günlerde öyle bir video yayınladı ki Çanakkaleli trafik magandasını tanımayan kalmadı.

Söz konusu görüntülerde, Troya caddesi üzerinde ilerleyen bir motosiklet sürücüsü, yaya geçidi levhası bulunan ve asfalt üzerinde büyük harflerle “Önce Yaya” yazan yaya geçidinden geçmekte olan vatandaşlara yol vermek için durdu. Ancak arkasında süratle gelen bir otomobil kendisine çarpmak üzereyken adeta hızla sıyırarak yanında geçti. Akan trafikte yolun ortasında durarak dörtlü uyarı ışıklarını yakmadan araçtan inan sürücü, motosikletli genci suçlamaya başlayınca aralarında trajikomik şu diyalog yaşandı;

 

 

Otomobil sürücüsü: “Orada yaya geçidinde yol mu verilir.”

Motosiklet sürücüsü; “Yaya geçidinde yol verilir zaten. Tabela var.”

Otomobil sürücüsü: “Verilmez, burada yayaya yol verilmez. Niye, burası anayol. Seni son anda fark ettim, biçiyordum seni.”

Motosiklet sürücüsü; “En az 100 metre vardı aramızda.”

Otomobil sürücüsü: “Hızlı geliyorum, telefonla konuşuyorum.

Motosiklet sürücüsü; “Tabelaya bak, yola bak. Kanun ne diyorsa o, ben savcılıkta çalışıyorum.”

Otomobil sürücüsü: “Fark etmez bende valiyim.”

 

 

Akçay, yaşananları; “Yani kural, kanun, yasa tanımam anlamında, onlarda neymiş diyor. Yayaya yol verdiği için motosiklet sürücüsünü suçlu ilan ediyor ve gidiyor” diyerek yorumladı.

Her türlü trafik kuralını hiçe sayan, insan hayatını tehlikeye atan ve tüm bunlara rağmen yayaları ve motosiklet sürücüsünü suçlayan o trafik magandası Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı’nın radarına takıldı. Yapılan araştırma sonucu kimliği tespit edilerek her maddeden ayrı ayrı ceza yazılırken Zafer Akçay, kamu vicdanını rahatlatan Arıcı’ya ikinci bir video ile teşekkür etti.

HABER VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN…

https://twitter.com/ZaferAkcay/status/1751998914884960350

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş