BU ANKET ÇANAKKALE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK..!

BU ANKET ÇANAKKALE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK..!
Yayınlama: 14.06.2024
Düzenleme: 14.06.2024
1.807
A+
A-

“Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla Çanakkale Belediye Başkanlığına aday olan ve 31 Mart Seçimlerinde yüzde 39 oy oranıyla seçimi kazanan Muharrem Erkek, o sözünü de tuttu ve Çanakkale’nin gelecek 5 yılını şekillendirecek hizmet ve yatırımları halk ile birlikte belirlemek için “Vatandaş Memnuniyet ve Geleceğe Bakış Anketi” başlattı…

 

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, birçok siyasetçinin klişe sözlerinin başında yer alan “Birlikte Yöneteceğiz” söylemini vaat olmaktan çıkararak resmen hayata geçirdi.

 

31 Mart seçimlerinde “Birlikte Yöneteceğiz” sloganını dilinden düşürmeyen Başkan Erkek, mazbatasını almasının ardından görev devir teslim töreni sırasında yaptığı açıklamada bir kez daha bu iddiasının altını çizmiş ve; “Çanakkale halkının, Çanakkale’nin belediye başkanı olarak önümüzdeki süreçte, bize oy versin vermesin, tüm hemşerilerimizle birlikte çok güzel şeylere imza atacağız. Çünkü bir sevdadır Çanakkale. Bize göre dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz ve çok çalışacağız bu güzel şehre layık olacağız. Hesap verebilir bir şekilde, bu güzel kenti birlikte yöneteceğiz” demişti.

 

HALK NE DERSE O…

 

Kenti birlikte yönetmek için vatandaşların fikir ve önerilerine değer veren Başkan Muharrem Erkek, Çanakkale’nin gelecek 5 yılını birlikte şekillendirmek amacıyla “Vatandaş Memnuniyet ve Geleceğe Bakış Anketi” başlattı.

Çanakkale Belediyesinden yapılan açıklamada; “2025-2029 Stratejik Plan hazırlık çalışmalarımızda amaç ve hedeflerimizin belirlenmesi, hizmet kalitemizin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan “Vatandaş Memnuniyet ve Geleceğe Bakış Anketi” ile kentimizin 5 yılına katkıda bulunabilirsiniz” denildi.

Çanakkale halkının istek ve eleştirilerinin büyük önem ve öncelik taşıdığı ifade edilerek; “Anket çalışması ile hemşehrilerimizin görüş, öneri, talep ve beklentileri belirlenecek olup, sonuçlar doğrultusunda 2025-2029 yıllarını kapsayan çalışmalarımız şekillenecektir. Anketin gerçekçi bir şekilde doldurulması, 2025-2029 Stratejik Planının sağlıklı bir şekilde hazırlanması ve kurumumuzun sürdürülebilir, kaliteli ve daha etkili hizmetler verebilmesi açısından önemlidir” açıklaması yapıldı.

 

ANKETE KATILMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ…

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyEqHnE0XF7-UVpbVxMZ-g60bAMXJ08zt04dg83sayw8-jkg/viewform?fbzx=2425200777379833029

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş