VİCDANINIZ RAHAT MI..!

Başkent’te ki yoğun mesaisine ara vererek seçim bölgesi Çanakkale’ye dönen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, eve bile uğramadan ilk önce hastaneye koştu…

VİCDANINIZ RAHAT MI..!
Yayınlama: 11.09.2018
14.315
A+
A-

Başkent’te ki yoğun mesaisine ara vererek seçim bölgesi Çanakkale’ye dönen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, eve bile uğramadan ilk önce hastaneye koştu…

 

Kendisi de bir anne olan ve çocuklar konusunda ki hassasiyeti ile tanınan İskenderoğlu, kaldırımda bulunan ve kapağı olmadığı için üzeri açık bırakılan çukura düşerek ciddi şekilde yaralanan minik Aras a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Minik Aras ile yakından ilgilenen siyasetin güler yüzü Jülide İskenderoğlu; “Aras’ın canı yandı, başka canlar yanmasın. Küçük bir ihmal yüzünden büyük acılar yaşanmasın. Halka hizmete talip olanlar halkın hayatıyla oynamasınlar” dedi.

 

 

Ankara’da yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça memleketi Çanakkale’ye koşan ve hemşerileri ile bir araya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, büyük bir ihmal sonucu kapak yerine üzerine konulan sunta parçasının kırılması sonucu çukura düşen ve ciddi şekilde yaralanan 1.5 yaşındaki Aras’ı unutmadı. Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile hastanede yatan minik Aras’ı ziyaret eden siyasetin güler yüzü, Aras ve ailesi ile yakından ilgilendi.

 

Küçük çocuğun başına geleni duyunca oldukça üzüldüğünü dile getiren AK Parti Milletvekili İskenderoğlu; “Bu üzücü haberi aldığımda kulaklarıma inanamadım. Böyle bir ihmal olacağına ihtimal veremedim. Ama maalesef doğruymuş. Evladımızın kafatasında çatlak meydana gelmiş. Dilim varmıyor ama bu ihmalin daha da vahim sonuçları olabilirdi. Hizmete talip oluyorsanız, yarım yamalak iş yapamaz, halkın hayatıyla oynamazsınız. Çünkü insan hayatı ihmale gelmez. Bu kazayı ucuz atlatan Aras’ın ailesinin canı yandı. Başka canlarda yanmasın. Küçük bir ihmal yüzünden büyük acılar yaşanmasın. İhmallerin son bulmasını bir daha böyle üzücü kazaların yaşanmamasını temenni ediyorum. Onun içinde sorumluların biran önce bulunacağına ve gereken cezanın verileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.