Bu Hakaret Hepimize

Çanakkale yine bir imam ve yine bir skandal ile çalkalandı. Mekan basıp sopayla baş yaran Kepez imamı ve “Cuma namazına gelmeyenler bacımsınız” sözlerini sarf eden Bayramiç imamının ardından bu defa Ezine imamının özellikle 10 Kasım günü Atatürk’ü kast ederek yaptığı hakaret içeren paylaşımı gündeme bomba gibi düştü

Bu Hakaret Hepimize
Yayınlama: 11.11.2016
4.858
A+
A-

Ezine ilçesi’nin Bahçeli Köyü imamı Fatih D. nin sadece Atatürk’e değil, Atatürk’ü seven ve saygı gösteren tüm bürokrat, siyasi ve vatandaşlara hakaret içeren skandal sözlerini DSP Ezine İlçe Başkanı Gürler Çetin gündeme getirdi.

 

İmam Fatih D. sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Kendisini yaratan, yaşatan Rabbinin huzurunda saygı duruşunda bulunmayıp da bir heykelin önünde saygı duruşunda bulunanlar hangi dinin mensubu olduğunu bir daha sorgulamalıdırlar” dedi.

 

İmamın, özellikle Ulu Önder Atatürk’ün anıldığı 10 Kasım günü bu sözleri sarf etmesi provokasyon olarak değerlendirilirken tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gerçekleştirilen bu kasıtlı girişime tepkilerin sertleşmesi üzerine Fatih D. paylaşımı silerek geri adım attı.

 

Toplumu bir kez daha gererek ayrıştıran imama karşı en sert tepkiyi verenlerden biri olan DSP Ezine İlçe Başkanı Gürler Çetin, suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek yine sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı; “Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı biri daha br köy imamı. Ulu Önderimiz Atatürk’ü anma törenine katılanlara hakaret eden bu yobaz hakkında DSP suç duyurusunda bulunacaktır, kimsenin şüphesi olmasın. Bre cahil, bre yobaz. Cumhuriyet’e çok saldırdı başarılı olamadı Şeyh Said ve onun gibiler, tarihin kara lekesi olarak yerini aldı. Atatürk’e hakaret edenler gereken cezayı alacaktır. Buradan tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum. Diyanetin önünde protestoya davet ediyorum.” 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş