BUGÜN NELER OLDU

Çanakkale’de bugün neler oldu. Gündemde öne çıkan haberler neler.

BUGÜN NELER OLDU
Yayınlama: 23.12.2016
2.185
A+
A-

 

AKDEMİR SERBEST

 

FETÖ’den 8 Aralık’ta İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından gözaltına alınan ÇOMÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir’in bugün İstanbul’daki Çağlayan adliyesine sevk edildi. İstanbul’dan edindiğimiz bilgilere göre bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Ali Akdemir savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

CAN KURTARACAKLAR

 

Çanakkale kolin Hotel de Türkiye sualtı sporları federasyonu bronz cankurtaran kursu düzenlendi. 3 gün süren kursta eğitim alan yaklaşık 12 cankurtaran adayına teorik ve uygulamalı dersler verildi.

 

DONA DİKKAT

Meteoroloji İşleri genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bu günden itibaren hafta sonuna kadar beklenen buzlanma ve zirai don riskine karşı uyarıda bulundu.

 

ÖĞRENCİLERDEN DUYGULANDIRAN MEKTUP

Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri polislere yazdığı onlarca mektubu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne yolladı.

 

TAHTA ATIN KADINLARI

Kepez Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Tahta Atın Kadınları Dayanışma günleri açılışı halk ile buluştu. 22- 25 Aralık tarihleri arasında sürecek olan dayanışma günleri yoğun bir katılımla açıldı.

 

BAŞKAN BAKANI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ,Beraberinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Eski Bakanlık Müşaviri-Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı Makamında Ziyaret Etti.

 

FIRTINA VAR SEFER YOK

 

Çanakkale’de Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi.

 

ÇASİAD İLE GÜNDEM

 

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘ÇASİAD ile Gündem’ toplantılarının konuğu ünlü ekonomist, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş oldu. Prof. Dr. Özgür Demirtaş ülke ekonomisini değerlendirdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş