Bülent Turan: AK Parti Hareketine Vefasızlık Yakışmaz..!

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen bir açılıştan geriye çok konuşulan bir fotoğraf karesi kaldı. AK Parti’ye 7 yıl il başkanı olarak hizmet eden bir siyasetçinin davetine hiçbir üst düzey parti yöneticisi katılmayınca kurdeleyi kesip hayırlı olsun demek CHP’lilere kaldı.

Bülent Turan: AK Parti Hareketine Vefasızlık Yakışmaz..!
Yayınlama: 16.11.2016
5.275
A+
A-

AK Parti eski il başkanlarından işadamı Muzaffer Kutlu’nun eşinin ortağı olduğu Çanakkale Bilgi Teknik Özel Öğretim Kursu’nun açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilerek hizmete açıldı. Ancak kamuoyunda, kapılarını açan eğitim kurumundan çok açılıştaki bir kare fotoğraf konuşuldu. Vefasızlığın Resmi olarak adlandırılan bu fotoğraf AK Parti tabanında da rahatsızlık yarattı.

 

Kutlu tarafından çok sayıda dava arkadaşı ve partisinin üst düzey yöneticileri açılışa davet edilmesine rağmen katılım tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Partisine 7 yıl il başkanı olarak hizmet eden Muzaffer Kutlu’nun bu mutlu gününe ne yazıkki bir kaç eski partili dostundan başka hiç bir AK Partili yönetici katılmadı.

 

Sıra kurdeleyi kesip eğitim kurumunu hizmete açmaya geldiğinde gözler AK Parti Çanakkale teşkilatının il ve ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanlarını aradı. Beklemenin anlamsız olduğu anlaşılınca makas CHP’lilerin elinde kaldı ve kurdeleyi kesme görevi CHP’li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve CHP İl Başkanı Nejat Önder’e düştü.

 

Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider belki Ankara’da ki meclis programının yoğunluğuyla açılışa katılamamışlardı ama CHP’li Başkan Mutan bile Kepez’den kalkıp gelirken AK Partili yöneticilerin davete icabet etmemesi AK Parti kültüründe bulunan “Ahde Vefa”nın sorgulanmasına yol açtı.

 

Bilindiği gibi AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, özellikle seçim döneminde eski partililerle sık sık bir araya gelmiş ve her fırsatta ahde vefa vurgusu yaparak; “AK Parti hareketine vefasızlık yakışmaz. Vefa sadece bireysel değil kurumsal ahlakımızdır. Eski-yeni yolu bu teşkilattan geçen herkes ilk günkü gibi bu partiye hesapsızca hizmet etme durumunda” demişti.

 

Vefa kurumsal ahlakımızdır diyen Milletvekili Turan’ın açıklamalarıyla çelişen bu fotoğraf karesi parti tabanında rahatsızlık yaratırken, Turan’ın parti iç organlarına vefa dersi verip vermeyeceği merak ediliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.