BÜLENT TURAN’I YUHALAYANLARA İZİN VERMEDİLER..!

BÜLENT TURAN’I YUHALAYANLARA İZİN VERMEDİLER..!
Yayınlama: 19.04.2023
2.746
A+
A-

3 dönem kuralına takılarak yeniden milletvekili adayı yapılmayan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a destek hiç beklemediği bir yerden geldi.

Lapseki’yi ziyaret eden CHP’li mevkidaşı Grup Başkanvekili Özgür Özel, evsahibi Turan’a hakkını arayacaksan yanındayız diye seslendi…

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, önce Gelibolu’da Millet İttifakı Seçim Ofisi’nin açılışına ardından ise Lapseki’de Millet Buluşması’na katıldı.

 

Mevkidaşı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın memleketinde olması nedeniyle Lapseki’de kürsüden kendisine selam gönderen CHP’li Özel, 3 dönem kuralına takılarak milletvekili adayı gösterilmeyen Turan’a hakkını arayacaksan yanındayız diyerek destek verdi.

 

TURAN’A KENDİ EVİNDE SESLENDİ…

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile sık sık karşı karşıya gelerek sert tartışmalar yaşayan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, siyasi rakibine bu defa kendi evinde zeytin dalı uzattı.

 

Lapseki aynı zamanda benim mevkidaşım AK parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın da memleketi diyen CHP’li Özel, yuhalamak isteyen vatandaşları CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile birlikte engelleyerek örnek bir siyasi nezaket gösterdi.

 

HAKKINI ARAYACAKSAN CHP YANINDA…

 

AK Partili Turan ile TBMM çatısı altında yıllarca çalıştıklarını ve zaman zaman çatıştıklarını ifade eden CHP’li Özgür Özel; “O şimdi 3 dönem kuralından dolayı aday değil. Tabi buradan hem kendisine selam yollayalım hem de Lapseki’ye şunu söyleyelim. Bakın tek adam rejimi böyle bir rejimdir. O tek adam Anayasada ki 3 dönem kuralına uymayıp kendisi aday oluyor ama Lapseki’nin bir evladını sen partinin iç tüzüğünün 3 dönem kuralına takıldın diyip aday yapmıyor. Bülent Turan, buna karşı hakkını arayacaksan yanındayız. Cumhuriyet Halk Partisi herkesin yanında” mesajı verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.