BÜYÜK ŞEHİR İLE BÜYÜK PROJELER GELİYOR..!

BÜYÜK ŞEHİR İLE BÜYÜK PROJELER GELİYOR..!
Yayınlama: 19.04.2024
Düzenleme: 19.04.2024
1.207
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Buluşmada, iki belediye arasında yapılacak ortak projeler, işbirlikleri ve yerel yönetim politikaları üzerine görüşmelerde bulunuldu…

 

İstanbul’da gerçekleşen görüşme sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Çanakkale’nin dünyaca ünlü kültürel mirası Troya’yı simgeleyen seramikten yapılmış Troya Miğferi figürü hediye eden Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, iki belediyenin birlikte ortaklaşa geçekleştirecekleri çalışmaları değerlendirdi.

 

ÇANAKKALE VE İBB ORTAK DEPREM PLANI OLUŞTURACAK…

 

BaşkanErkek, adaylık sürecinde bir müjde vermiş ve Çanakkale ile ilgili ivedi bir şekilde İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle ortak deprem master planı yapacaklarını açıklamıştı.

Muharrem Erkek, “İBB ile ortak deprem master planı hazırlanacak. Şimdiden ön çalışmalarını başlattık. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve Çanakkale Belediyemiz deprem master planı hazırlayacağız. Çok önemli bir proje” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş