ÇANAKKALE BANA SEVDALANDI..!

Millet İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, siyasi seçimlerin vazgeçilmezi olan geleneksel kahve toplantılarının startını her zaman olduğu gibi yine Barbaros Mahallesinde, uğuruna inandığı Türkmenin Kahvesinden verdi. Meşalelerin aydınlattığı sokakta pankartlar eşliğinde sloganlarla karşılanan Gökhan, coşkulu kalabalığın mitinge çevirdiği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÇANAKKALE BANA SEVDALANDI..!
Yayınlama: 21.03.2019
5.256
A+
A-

Millet İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, siyasi seçimlerin vazgeçilmezi olan geleneksel kahve toplantılarının startını her zaman olduğu gibi yine Barbaros Mahallesinde, uğuruna inandığı Türkmenin Kahvesinden verdi. Meşalelerin aydınlattığı sokakta pankartlar eşliğinde sloganlarla karşılanan Gökhan, coşkulu kalabalığın mitinge çevirdiği toplantıda adeta erken zafer kutlaması yaptı…

 

GENEL DEĞİL YEREL SEÇİM YAPIYORUZ…

 

Çanakkale Belediye Başkanı, Millet İttifakı CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan’ın ilk kahve toplantısı adeta mitinge dönüştü. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de startı Türkmenin Kahvesinde veren Başkan Gökhan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Her seçimde kahve toplantılarına başlangıcı Türkmenin Kahvede yaptıklarına dikkat çeken Başkan Gökhan, “Bu kahve bize uğurlu geliyor. Yerel seçim sürecinin başladığı günden itibaren sanki genel seçim yapılıyormuş gibi bir siyaset yapılıyor. Yerel seçim sanki yok. Liderler birbirlerini, Genel başkanlar adayları kötülüyor. Benim dördüncü seçimim ben böyle bir seçim görmedim” şeklinde konuştu. 

 

 

EKONOMİK SIKINTIYI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR…

 

‘Böyle yapıyorlar çünkü ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizi unutturmaya çalışıyorlar’ diyen usta siyasetçi Gökhan, “Bu kavgalar gürültüler içerisinde bir şeyi atlıyoruz daha doğrusu atlatmaya çalışıyorlar. Ekonomik sıkıntıyı unutturmaya çalışıyorlar. Esnaf bitmiş, çiftçi bitmiş, emekli zor durumda. Asgari ücretliler geçim sıkıntısı yaşıyor. Açlık sınırında binlerce insanımız var”

 

 

TÜRK İNSANI ASLA TERÖRİST OLAMAZ…

 

Başka partiye oy veren vatandaşlara terörist denilecek kadar olayın saptırıldığını görüyoruz. Böyle bir şey olabilir mi? Millet ittifakına oy verecek olan sizler böyle bir nitelemeyi içinize sindirebilir misiniz? Siz terörist misiniz? Bunu şiddetle ve nefretle kınıyorum asla ve asla Türk insanı asla terörist olamaz” dedi.

 

 

SENİN ADAYIN SEÇİLMEZSE HİZMET VERMEYECEKMİSİN..?

 

Bakanların kendi adaylarına oy toplamak il il dolaştıklarının altını çizen Gökhan, “Bakanlarımız devletin de imkanlarını kullanarak haldır haldır dolaşıyorlar. Şöyle diyorlar, ‘Bizim adayımızı seçerseniz size yatırım getiririz’ Senin partinin adayı seçilmezse ne olacak? Oraya hizmet vermeyecek misin? Bu nasıl devlet adamlığı. Devletin imkanlarından her vatandaşın hakkı yok mu? ‘Kim benim arkamda hükümet gücüm var, beni seçerseniz hükümet yatırım yapacak’ derse hemen oradan uzaklaşın.

 

 

ÇANAKKALE KARARINI VERMİŞ BENİ SEÇECEK…

 

Bu anlayışı Çanakkale insanı kabul etmez. Benim hemşerilerim yıllardır bize oy veriyor bizi iktidar yapıyor. Çünkü biz kaynaklarımızı israf etmiyor yandaşlarımıza peşkeş çekmiyoruz. Tasarruf ediyor yatırımlarımızı yapıyoruz. Halk beni beğeniyor, beni istiyor. Ne yaparsan yap apırsan da köpürsen de beni seçecek Çanakkale. Çanakkale bana sevdalandı. Neden, çünkü ben Çanakkale halkının kaynaklarını verimli kullandım. Çanakkale kararını vermiş oyunu bana verecek. Ne yaparsan yap oyunu yine bana verecek” şeklinde konuştu. 

 

 

BEN KONUŞURUM BANA KİMSE ENGEL OLAMAZ…

 

2 yıldır 18 Mart törenlerine alınmadığının altını çizen Başkan Gökhan, “ Malumunuz beni tören alanına sokmuyorlar. Konuşma yaptırmıyorlar. Büyüklerimiz öyle emretmiş isyan edecek durumda değiliz gereğini yaparak törenlere katılamadım. Biz ne yapıyoruz, 18 Mart sabahı meydanda çelengimizi koyup Atamıza saygı duruşunda bulunuyoruz. Sonra sosyal medyadan konuşmamı yapıyorum. Ben konuşmamı yaparım. Bana kimse engel olamaz. Stat yoksa sosyal medya var. Ben Çanakkale halkının olmadığı yerde konuşmaktan zaten keyif almıyordum. Bana önceki yıllarda söz veriyorlardı, ıslıklar yuhalamalar eşliğinde konuşma yapıyordum. Allah razı olsun beni oraya sokmayandan.

 

 

ÇANAKKALE HALKINA COŞKUYU ÇOK GÖRÜYORLAR…

 

Törenler sabah olup bitmiyor. Akşam ne yapıyoruz halkımızla beraber, on binlerle beraber fener alayında coşku içinde yürüyoruz. Marşlar eşliğinde bundan büyük bir zevk alarak yürüyerek şanlı zaferimizi kutluyoruz. Geçmiş yıllarda fener alayının bitiminde havai fişek atıyorduk. Bu sene atamadık. Faturayı bize çıkarmaya çalıştı uyanıklar. Bu yıl havai fişek atmayı üstlendiler Gestaş atacak dediler. Yürüyüş bitti bekledik bekledik havai fişek yok. Neymiş efendim şehitlerimiz varmış. Onun için atılmamış. İskele meydanında horon teperken o şehitler yok muydu? Bırakın palavrayı, Çanakkale halkına coşkuyu çok görüyorsunuz. Bundan sonra eskiden olduğu gibi organizasyonu bize bırakmaları gerekir. Beceremediler, çünkü niyet kötü. Yıllardır yapıyoruz, hep yüzümüzün akıyla yaptık”dedi.

 

 

ÖZGÜRÜZ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ…

 

Seçim sloganı ile ilgili eleştirilere de yanıt veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Şimdi kafayı bir şeye takmışlar özgürlük diyorsunuz özgür değil miyiz? Allah’a şükür özgürüz. Çanakkale halkı sayesinde özgürüz. Bizim derdimiz özgür olabilmek değil özgürlüğümüzü kaybetmemek ona sahip çıkmak bizim derdimiz bu.

 

 

BEKA SORUNU KURTULUŞ SAVAŞINDA BİTTİ…

 

Bu seçimlerde garip bir şey ortaya çıktı beka sorunu. Çanakkaleli hemşerilerim ülkemizin beka sorunu olduğuna inanıyor musunuz? Beka sorunu bu topraklarda bitmedi mi? Türkiye Cumhuriyetinin beka sorunu Kurtuluş savaşında sona ermiştir. Bundan böyle de bu ülke de bizler tam bağımsızlık içinde yaşamayı sürdüreceğiz. Kimsede buna engel olamayacaktır”dedi.

 

 

BARBAROS’UN DA PAZARI OLACAK…

 

Barbaros Mahallesine yapılan yatırımlar ve yapacakları projeler hakkında da bilgi veren deneyimli siyasetçi Ülgür Gökhan, “Barbaros Mahallesine bir semt pazarı sözümüz vardı. Bu sözümüzü unutmadık. Atam Kreş’in arkasında pazar yerimizi en kısa sürede bu mahalleye kazandıracağız. Vatandaşlarımız burada uzaklara gitmeden semt pazarında pazar alışverişlerini yapacaklar. Bu pazarda özellikle üreticiler yer alacak. Bu pazar üretici pazarı olacak” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş