ÇANAKKALE CHP’DEN VAZGEÇMİYOR..!

ÇANAKKALE CHP’DEN VAZGEÇMİYOR..!
Yayınlama: 19.03.2024
Düzenleme: 20.03.2024
2.446
A+
A-

1989 yılından bu yana tam 35 yıldır Çanakkale merkezde seçim kaybetmeyen CHP, bir kez daha seçimi kazanmaya çok yakın görünüyor. Son olarak yapılan bir ankette CHP’li Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek rakiplerine büyük fark attı. Erkek’e oy veririm diyenlerin oranı yüzde 40’ın üzerine çıktı…

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankete CHP ikinci sırada çıkmış moraller bozulmuştu. Son yapılan anketle birlikte CHP’de yüzler tekrar gülmeye başladı.

Bulgu Kamuoyu Araştırma’nın yerel seçimlere dönük olarak Çanakkale’de yaptığı ankette “Bu pazar seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?” sorusuna verilen yanıtlarda CHP’nin adayı Muharrem Erkek açık ara birinci çıktı.

 

 

Erkek’e oy veririm diyenlerin oranı %40’ın üzerinde. En yakın rakibi olan Cumhur İttifakı adayı AKP’li Jülide İskenderoğlu’na yaklaşık %11 fark atan Muharrem Erkek’i, İYİ Parti’nin adayı Burak Kunt üçüncü sırada izledi. Erkek ile Kunt arasındaki oy farkı ise yaklaşık %17.

Çanakkale Merkez’de yaklaşık 1200 kişi ile yapılan anket CHP’nin Çanakkale’de büyük bir farkla önde olduğunu ortaya koyuyor.

 

Geçtiğimiz günlerde bir anket şirketinin kamuoyu araştırmasında Çanakkale’de kazandığını ileri sürdüğü İYİ Parti adayının Bulgu Kamuoyu Araştırma tarafından gerçekleştirilen ankette üçüncü sırada çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş