ÇANAKKALE ERDİL DİYOR

Ömrünü spor ve sporcuya adayan Dr. Firuz Erdil’i başta spor camiası olmak üzere Çanakkaleliler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koltuğunda görmek istiyor.

ÇANAKKALE ERDİL DİYOR
Yayınlama: 20.10.2017
10.352
A+
A-

Ömrünü spor ve sporcuya adayan Dr. Firuz Erdil’i başta spor camiası olmak üzere Çanakkaleliler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koltuğunda görmek istiyor.

 

 

Tesisler ona az gelir

 

25.05.2017 tarihinde İzmir’e atanan Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu’nun yerine bugüne kadar atama yapılmadı. Müdürlük görevini vekaleten Sedat Bektaş yürütüyor. 5 aydır atama yapılmayan müdürlük koltuğunun çok kısa zamanda dolacağı konuşulurken bu koltuk için Çanakkaleli olan Dr. Firuz Erdil’in ismi ön plana çıkıyor. Müdürlük bünyesinde Tesisler Şube Müdürü olarak görev yapan Dr. Firüz Erdil’i Çanakkaleliler müdür olarak görmek istiyor. Çanakkale spor camiası Erdil’in spora ve sporcuya yaptığı katkıların saymakla bitmeyeceği, il müdürü olması halinde ise Çanakkale’de sporun büyük değişim ve gelişim göstereceği hususunda birleşiyorlar.

 

Hem sporcu hem de doktor

 

Çanakkale sporuna büyük hizmetleri dokunan Dr. Firuz Erdil başta spor camiası olmak üzere Çanakkaleliler tarafından yakından tanınan ve sevilen bir isim. 1959 tarihinde Çanakkale’de gözlerini dünyaya açan Dr. Firuz Erdil kelimenin tam anlamıyla ömrünü spora ve sporcuya adamış. 21 yıldır Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığını  (ASKF) görevini yürüten Erdil lisanslı olarak futbol ve masa tenisi sporu yapmanın yanı sıra hakemlik görevlerinde de bulunmuş. Hem sporcu hem de doktor olmanın avantajıyla, sporcuların bedenen gelişiminin yanı sıra yıllardır sağlıklarınla da yakından ilgilenmiş bir isim.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.