ÇANAKKALE İÇİN NE İSTİYORLAR..?

ÇTSO yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde Çanakkale ekonomisine güç verecek yeni projelerle yeni müjdelerimiz olacak derken şimdilik sır vermedi…

ÇANAKKALE İÇİN NE İSTİYORLAR..?
Yayınlama: 12.04.2017
4.453
A+
A-

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale ekonomisine katma değer kazandıracak projeler ve acil çözüm bekleyen sorunlar ile ticaret ve sanayinin önünü açacak önerileri görüştükleri toplantının ardından yemekte buluştu.

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ile birlikte yemekte bir araya gelen işadamları yoğun geçen toplantının yorgunluğunu giderip birbirlerine güç verdiler. Önümüzdeki günlerde Çanakkale için yeni projelerle yeni müjdelerimiz olacak diyen işadamları, şimdilik sır vermezken hazırlık ve değerlendirmelere gece boyu devam ettiler.

 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu dün; “ÇTSO DİYOR Kİ: “ÇANAKKALE KAZANSIN, ÜLKEMİZ KAZANSIN” başlıklı bir basın açıklaması yayınlamış ve öncelikle istikrar istiyoruz diyerek aynı zamanda Çanakkale’nin kodu olan 17 madde sıralamıştı.

 

Hepsi Çanakkale ekonomisine güç verecek olan 17 maddelik isteklerin ardından; ÇTSO olarak, Çanakkale’nin geleceğini şekillendiren, geleceğe yön veren ve iz bırakmak isteyen bir görev anlayışıyla çalışıyoruz. İş dünyasının önünü açan projeler geliştiriyoruz. Çanakkale’nin imrenilen bir şehir olmasını arzuluyoruz.

Üreterek büyüyeceğiz. Tüketim ve kaynak israfından uzak duracağız. Çanakkale’nin geleceğine ipotek koyan iktisadi anlayışa teslim olmadık, olmayacağız. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ve atalarımızın bu topraklarda verdiği bağımsızlık mücadelesi, iktisadi zaferle gerçek anlamına kavuşacaktır. Bu da bizim görevimizdir” denilmişti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.