ÇANAKKALE KARARINI VERDİ… KAZANACAĞIZ..!

ÇANAKKALE KARARINI VERDİ… KAZANACAĞIZ..!
Yayınlama: 23.12.2023
Düzenleme: 25.12.2023
1.237
A+
A-

31 Mart 2024 günü Çanakkale’de çok önemli bir başarıya imza atacağımıza yürekten inanıyorum diyen CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek; “Bunu sokakta görüyorum, çünkü her gün sokaktayım. Çanakkale kararını vermiş. Bizlerde Çanakkaleli hemşerilerimize layık olacağız, çok çalışacağız ve kazanacağız” dedi…

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisinin, Muharrem Erkek’i Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasının ardından ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirdi. Ardından seçim bölgesi olan memleketi Çanakkale’ye doğru yola çıkan Erkek, Umurbey sapağında çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılandı. “Çanakkale’de her şey çok güzel olacak” mesajı veren başkan adayı bugünde Tarla Sokakta bulunan CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Erkek’i karşılamak ve tebrik etmek isteyen kalabalık bir grup sokağa sığmayınca verilen destek seçim öncesi CHP’ye moral oldu.

 

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HEP ÇALIŞTIK…

 

Siyasi geçmişi hakkında kısa bir bilgi veren Muharrem Erkek; “Uzun zamandır siyasetin içerisinde emek veriyoruz, mücadele ediyoruz. 2004-2014 döneminde Belediye meclis üyeliği yaptım, Sayın Ülgür Gökhan ile birlikte çok yakın çalıştım. 2015 yılında milletvekili olarak seçildim, 8 yıl milletvekilliği yaptım. Milletvekilliği dönemimde partimde grup yönetim kurulu üyeliği, anayasa komisyonu üyeliği görevlerinde bulundum. 2018 yılında gerçekleşen kurultayın ardından Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevine başladım. Yaklaşık 5 buçuk yıl bu görevi yaparken, 1,5 yıl kadar da partimizin Genel Sekreterliği görevini yürüttüm. Gece gündüz demeden hep çalıştık” dedi.

 

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMEL FELSEFEMİZ OLACAK…

 

Her şey çok daha güzel olacak çünkü her şey Çanakkale için diyen CHP Adayı Erkek; “Önce Çanakkale, biz bu memlekette doğduk, büyüdük, yaşıyoruz. Bu memlekette öleceğiz. Bütün görevler, bütün makamlar, bütün statüler gelip geçicidir. Partimizin hem parti tabanımızın hem de Çanakkaleli değerli hemşerilerimin teveccühü ile aday oldum. Şimdi Çanakkale için çok çalışma zamanı. Çok çalışacağız. Sosyal belediyeciliği temel alıp daha da geliştireceğiz. Derinleşen ekonomik kriz yoksul ailelerimizi vuruyor, çocuklarımız yeterli beslenmiyor. Mutlaka onlara dokunacağız, öğrencilerimize desteklerimizi arttıracağız. Dezavantajlı gruplarla çok yakından ilgileneceğiz. Sosyal belediyecilik önümüzdeki dönemde temel felsefemiz olacak. Tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik üzerinde yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

ÇANAKKALE’Yİ AKILLI KENT YAPACAĞIZ…

 

Çanakkale için hazırladığı projelere de değinen Muharrem Erkek; “10 yıl belediye meclis üyeliği yaptım, Çanakkale’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Projelerimize yönelik çok özel, ciddi bir çalışmamız var. Uzman bir ekip tarafından hazırlandı. Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Çanakkale’yi akıllı kent yapacağız bunun detaylarını önümüzdeki süreçte paylaşacağız. Akıllı kent olarak; tüm belediyecilik hizmetlerimiz teknoloji ile bütünleşecek. Tüm sorunları hızla tespit edip gidereceğiz. Yeni ve katılımcı bir stratejik plan hazırlayacağız. Katılımcı demokrasiye çok önem veriyoruz, biz bunu belediye meclis üyeliğim döneminde yapmıştık. Mahalle konseyleri ile bütçemizi hazırlamıştık. Kent Konseyi’nin Çanakkale’de kuruluş aşamasında görev yapmıştım. Kentte sivil inisiyatif ve yerel demokrasinin gelişmesinde görev aldım. Milletvekilliği dönemimde de ülkemizde demokrasinin gelişmesine katkı sundum” dedi.

 

 

AMACIM ÇANAKKALE HALKINA KEYİFLİ BİR YAŞAM SUNMAK…

 

Çanakkale halkının teveccühüne layık olmak için çalışacağının sözünü veren Muharrem Erkek; “Hem mesleki birikimimle hem de siyasi tecrübem ve deneyimimle Çanakkale halkına çok ciddi bir şekilde hizmet edeceğiz. Ankara’da bürokrasi ile ilişkilerin nasıl kurulacağını, neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Çünkü yıllarca aynı sıralarda mücadele ettik o insanlarla. Her şey Çanakkale için ve önceliğimiz Çanakkale olacak. Amacım Çanakkale’de yaşayan vatandaşların keyifli bir yaşam sürmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

 

İBB İLE ORTAK DEPREM MASTER PLANI HAZIRLAYACAĞIZ…

 

Çanakkale ile ilgili ivedi bir şekilde İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle ortak deprem master planı yapacaklarını müjdeleyen CHP Belediye Başkan Adayı Erkek; “”İBB ile ortak deprem master planı hazırlanacak. Şimdiden ön çalışmalarını başlattık. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve Çanakkale Belediyemiz deprem master planı hazırlayacağız. Çok önemli bir proje” dedi.

 

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ…

 

Çanakkale’de 31 Mart 2024’te çok önemli bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum diyen Erkek; “Bunu sokakta görüyorum. Her gün sokaktayım. Çanakkale kararını vermiş. Bizlerde Çanakkaleli hemşerilerimize layık olacağız, çok çalışacağız Değişimin yüzyılı başladı. Asıl değişimi inanıyorum ki Türkiye’de de gerçekleştireceğiz. Yerel seçimlerde başarılı olmamız çok çok önemli. Bir partimizde yüzyılın değişimini gerçekleştirdik. Bizim asıl mücadelemiz bu adaletsiz düzen ile” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş