ÇANAKKALELİ GENCİN CENAZESİNİ ALMAK İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI..!

ÇANAKKALELİ GENCİN CENAZESİNİ ALMAK İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI..!
Yayınlama: 06.07.2023
Düzenleme: 12.07.2023
8.212
A+
A-

Türkiye’den dil eğitimi için bir yıl önce ABD’ye giden 23 yaşında ki Çanakkaleli Furkan Avkan, Virginia Arlington’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Talihsiz gencin naşının Çanakkale’ye gönderilebilmesi için yüksek maliyetler nedeniyle bağış kampanyası başlatıldı…

 

23 yaşında ki Furkan Avkan, eğitimi ve hayalleri için 1 yıl önce Çanakkale’den Amerika’ya gitmişti. Ancak 4 Temmuz’da geçirdiği trafik kazası onu hayallerinden ve sevdiklerinden kopardı.

 

4 TEMMUZ BAĞIMSIZLIK GÜNÜNDE KORKUÇ KAZA…

 

Bağımsızlık Günü’nün gecesi Furkan Avkan ve yabancı uyruklu iki kız arkadaşının içinde bulunduğu otomobil, Virginia Arlington’da bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araç alev alarak yanarken, Avkan kaza anında hayatını kaybetti. İki genç kız olaya müdahale edenlerce çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak 21 yaşında ki Tunuslu Habiba Harbaoui’da kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Diğer ağır yaralı genç kızın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

 

MASRAFLAR İÇİN BAĞIŞ KAMPANYA BAŞLATILDI…

 

Korkunç kazada can veren Furkan son yolculuğuna memleketi Çanakkale’de uğurlanacak. Ancak talihsiz gencin naşının Türkiye’ye gönderilebilmesi için hayli yüklü bir meblağa ihtiyaç duyuluyor. Bu amaçla Gofundme’de bağış kampanyası başlatıldı.

 

Kampanyada şuana kadar yaklaşık 7 bin dolarlık bir bağış toplanırken kampanyayı başlatan Mehmet Tavan herkesi destek olmaya çağırdı. “Cenaze masrafları ve cenazenin Çanakkale’ye yelsimi için oluşan masraflardan dolayı desteklerinizi bekliyoruz” diyen Tavan, gurbette ki Türklerin birbirine destek olması gerektiğini de vurguladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş