ÇANAKKALELİ İŞSİZLERE MÜJDE..!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, sürekli işçi kadrosundan istihdam edilmek 45 daimi kamu işçisi alımı yapacak. Başvuru tarihi ve gerekli şartlar haberimizin detaylarında…

ÇANAKKALELİ İŞSİZLERE MÜJDE..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
6.668
A+
A-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, sürekli işçi kadrosundan istihdam edilmek 45 daimi kamu işçisi alımı yapacak. Başvuru tarihi ve gerekli şartlar haberimizin detaylarında…

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, 4 D Sürekli İşçi Kadrosundan istihdam  edilmek üzere 15 Güvenlik Görevlisi ile 30 Temizlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2-6 Mart 2020 tarihleri arasında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü, Biga Hizmet Merkezi, iskur.gov.tr web adresi ve Alo 170 üzerinden yapılabilecek.

Rektörlükten alınan bilgiye göre 30 kişilik Temizlik Görevlisi kadrosu için 18-40 yaş aralığında, en az İlköğretim, en fazla Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olma, askerlikle ilişiği olmamak şartları aranacak. Ayrıca Temizlik kadrosuna başvuranlardan Çanakkale merkezde 24 kişi (Çanakkale/Merkez ikametli), Biga’da 4 kişi (Biga ilçe ikametli) Lapseki’de 1 kişi (Lapseki ilçe ikametli) ve Gelibolu’da 1 kişi (Gelibolu ilçe ikametli) ikamet durumu dikkate alınacak.

15 kişi  alınacak Özel Güvenlik Görevlisi kadrosu için en az lise ve dengi okullardan, en fazla lisans mezunu olma, 10 erkek ve 4 kadın toplam 14 kişi merkez ikametli, 1 erkek Biga ikametli, kadın görevli için 1.65 cm, erkek için 1.75 cm’den kısa boylu olmamak ve boy ölçüsünün santimetre olarak son 2 rakamı ile kilosu arasında (+/- 10kg) 10 kg’dan eksik veya fazla fark olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, Özel güvenlik görevlisi belgesine/kimlik kartına sahip olmak (Silahlı/Silahsız) ve Çanakkale Merkez ilçesinde bulunan yerleşkelerin iç ve dış mekânlarında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak kriterleri değerlendirilecek.

4 katı asil ve 4 katı yedek için Noter kurası 12 Mart 2020’de saat 15.00’te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezinde yapılacak. İşe alım süreci hakkında duyurular www.comu.edu.tr adresinde yayımlanacak.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş