ÇANAKKALE’NİN TARAFINDAYIZ

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adaylardan değil Çanakkale’den yana taraf olduklarını söyledi. Kim seçilirse seçilsin baş tacımız diyen Gider, ‘‘Biz oda seçimleri ile değil ortaya konacak projelerle ilgileniyoruz’’ dedi.

ÇANAKKALE’NİN TARAFINDAYIZ
Yayınlama: 15.09.2017
10.479
A+
A-

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili net konuştu. Seçimde taraf olamadıklarını  üstünü çizen Gider, ‘‘Bizi ilgilendiren oda ve borsaların ortaya koyduğu projelerdir. Oralara kimin seçildiği değil. Odanın çok farklı bir seçim sistemi var. Şu anda ben başkan adayıyım demek bir temennidir. Bir irade ortaya koymaktır. Yoksa önce komiteden çıkmanız lazım, komitede sizi isteyenlerin çoğunlukta olması lazım’’ şeklinde konuştu.

 

Nerede hareket orada bereket

 

 

Kim seçilirse seçilsin biz onunla çalışmaktan gurur duyarız diyen Milletvekili Gider, ‘‘Çanakkale de Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri en hareketli geçen seçimlerin başında geliyor. Bu bir gelenek haline geldi. Biz şu ana kadar olan hareketin seçimler bittikten sonra projeler bazında devam etmesini umuyoruz. Benim bildiğim 3 aday var üçü de başarılı işadamlarımız. Sayı daha artabilir. Kim seçilirse seçilsin bizim baş tacımızdır’’dedi. 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş