ÇANAKKALE’NİN YARDIM TIRI YANDI!

Çanakkale Valiliği öncülüğünde AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan gıda kolileri dün deprem bölgesine gönderilmişti maalesef yardımları götüren TIR yolda yandı.

ÇANAKKALE’NİN YARDIM TIRI YANDI!
Yayınlama: 21.02.2020
3.089
A+
A-

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak için Çanakkale Valiliği öncülüğünde AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan gıda kolileri deprem bölgesine dün gönderilmişti.

 

Temel ihtiyaçların yer aldığı, yardım malzemeleri deprem bölgesine uğurlandı fakat saatler sonra üzücü haber geldi. Elazığ’daki depremzedelere gönderilen yardım malzemelerini taşıyan PTT kargoya ait yardım TIR’ı Malatya’nın Darende ilçesinde, bilinmeyen nedenle alev aldı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında TIR, kullanılmaz hale geldi.

 

 

Yardımların Çanakkale’den uğurlandığı törenden konuşan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, “Biz Çanakkale olarak depremden mağdur olan vatandaşlarımıza temel ihtiyaçlarının yer aldığı gıda malzemesi gönderiyoruz. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren vatandaşlarımız maddi ve manevi yardım için tek yürek oldu. Çanakkaleli vatandaşlarımız da aynı hislerle depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak için seferber oldu. Yardım tırının yola çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” demişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş