Çarpışan Otolara Döndük..!

Esenler Mahallesinde ki trafik karmaşası nedeniyle kazaların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce ölümlü kazalarında yaşadığı bölge acil çözüm bekliyor…

Çarpışan Otolara Döndük..!
Yayınlama: 10.02.2017
6.359
A+
A-

Çanakkale’nin Esenler Mahallesinde bugün yine şiddetli bir trafik kazası yaşandı. 112 Komuta Merkezi istikametinden 60 metrelik yol yönüne gitmekte olan 34 FY 2314 plakalı beyaz araç dur işaretine uymaksızın kavşağa kontrolsüzce son sürat girince Özlem Kayalı İlköğretim Okulu yönünden gelmekte olan Şelale Sokak üzerinde seyir halinde ki 45 HA 8564 plakalı gri araca tüm hızıyla çarptı.

 

Kaza sonucu 45 plakalı araç spin atarak ters yöne savruldu ve kaldırıma çıkarak siteye ait bahçe duvarına vurarak durabildi. Çarpmanın şiddetine rağmen duramayan 34 plakalı araçta yine kaldırıma çıktı ve aynı sitenin duvarına çarptı. Her iki aracın sürücüsü de emniyet kemerlerinin bağlı olmasının da yardımıyla kazadan yara almadan kurtuldu.

 

Canlar gitmeden çözüm getirilmeli…

 

Kaza sırasında öğlen okul giriş saati olması nedeniyle yol ve kaldırımlar öğrenci ve vatandaş doluydu. Ancak büyük şans eseri korkulan olmadı. Esenler mahallesinde ardı arkası kesilmeyen bu kazalar vatandaşı canından bezdirdi. Çok fazla cadde ve sokağın kesiştiği bölgede aynı yönde seyrederken bir kavşakta yol önceliği sizdeyken diğerinde başkasına geçebiliyor. Ana cadde gibi görünen yollar biranda tali duruma düşebiliyor. Bazen de işaretlemelerin yönü değiştirilerek vatandaşın kafası karıştırılıyor. Buna birde sürücülerin trafik işaretlerine uymamaları eklenince kazalar kaçınılmaz hale geliyor. Trafik işaretlemelerinin hatalı, önlemlerin ise yetersiz olduğunu savunan vatandaşlar bu duruma biran önce önlem alınmasını istiyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş