Çanakkale’ye Yakışır

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çalışmaları devam eden İtfaiye ve Acil Durum Müdahale Merkezi ile Yaş Sebze ve Meyve Hali Projelerini yerinde inceledi…

Çanakkale’ye Yakışır
Yayınlama: 27.02.2017
3.672
A+
A-

Teknik ekiple birlikte yerinde incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi 57. Sokakta bulunan İtfaiye ve Acil Durum Müdahale Merkezindeki faaliyetlere yönelik bilgiler aldı. İnşaat çalışmaları tamamlanan Merkezin, iç mekan düzenlemeleri devam ediyor. Bununla birlikte yaklaşık 5000 metrekare alana sahip yeni İtfaiye ve Acil Durum Müdahale Merkezinde kent genelindeki itfaiye ve kurtarma hizmetleri yürütülecek olup, yeni binada seminer salonu, spor salonu gibi alanlar da yer alacak. İki katlı idari bina ve 10 araçlık makine parkının birlikte düşünüldüğü, yaklaşık 1900 metrekare kapalı alana sahip binanın Nisan ayı itibariyle faaliyete geçmesi planlanıyor.

 

Başkan Gökhan, İzmir Caddesi üzerinde yaklaşık 10 bin m2 parsel alanına sahip Yaş Sebze ve Meyve Hali projesinin inşaat faaliyetlerini de yerinde inceledi. 30 adet satış birimini barındıran ve yaklaşık 5 bin m2 kapalı alana sahip projede, bilgi işletim sistemi, ağırlık kontrol ünitesi, güvenlik sistemi gibi teknolojik ünitelerin yanı sıra hal personelinin ve dışarıdan gelen vatandaşların da faydalanabileceği bir idari bina tasarlanmıştır. Hal binası içerisindeki her bir birim 130 m2 kapalı depo alanı ve 20 m2 ofis alanı olarak projelendirilmiştir. Yaş Sebze ve Meyve Halindeki çalışmaların da kısa bir süre sonra tamamlanması hedeflenmektedir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş