CANLARIN RIZKI PAZARDAN ÇIKTI

Sadece evlerinde ki değil sokaktaki hayvanlara da sahip çıkarak hayvan sever olmanın hakkının en iyi şekilde veren hayvan severler can dostları için her yolu deniyor.

CANLARIN RIZKI PAZARDAN ÇIKTI
Yayınlama: 08.03.2017
4.930
A+
A-

 

Sokak hayvanları için gecesini gündüzüne katan hayvan severler bir canı kurtarabilmek adına her yolu deniyor. Maddi manevi birçok sıkıntı yaşamalarına rağmen bu sevdalarından vazgeçmeyen güzel yürekli bu insanlar son olarak can dostları için pazarcılık yaptılar.

 

VAROLun SAĞolun

 

Eceabat Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (Ece Hayder) üyeleri can dostları için pazarcı oldular. Gelibolu pazarına çıkarak gel vatandaş gel diyerek satış yapan hayvan severler elde ettikleri kazancı can dostları için harcadılar. Sokak hayvanlarına bakmanın maddi anlamda kolay olmadığının altını çizen Ece Hayder Başkanı Necla Varol, ‘‘Borç çok, yakınmanın faydası yok dedik, sıvadık kolları pazarcılık yaptık’’ dedi. Pazarda yaptıkları satıştan can dostlarının rızkının çıktığını ifade eden Varol, ‘‘Gelibolu pazarında, Allah bereket versin canlarımızın rızkı çıktı. Bu gün yaptığımız çalışmada bize büyük destek veren yürekten dostumuz Gelibolu DOST PATİLER derneğine sonsuz teşekkürler. Aracı ile bize destek veren sokakta ki canlarımıza kendini adamış Hayri Gökçay ve Ece Hayder ekibine hepinize sonsuz teşekkürler. Satacağımız eşyaları gönderen, sokakta ki canlara bütün kış mama desteği yapan ve daha birçok malzeme desteğinde bulunan can dostlarına yürekten teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
 


 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş