CHP Açtı Ağzını Yumdu Gözünü..!

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen CHP Parti

Meclis üyeleri, yaptıkları sert açıklamalarla hem iktidara hemde

Cumhurbaşkanına yüklendi.

Mustafa Moroğlu; “Türkiye’nin bir diktatör tarafından yönetilmesine izin

vermeyeceğiz”

Akın Üstündağ; “Padişahın yetkilerini almaya çalışan bir Cumhurbaşkanı”

Candan Yüceer; “OHAL ile suçlu suçsuz adeta yol temizliği yapılıyor”

CHP Açtı Ağzını Yumdu Gözünü..!
Yayınlama: 25.11.2016
1.741
A+
A-

Çanakkale CHP İl Başkanlığı, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle panel düzenledi. Düzenlenen panel öncesinde CHP İl Başkanı  Nejat Önder ve parti  yönetimi  panele davetli olan CHP’li iki Milletvekilini  karşıladı. 

 

İncelemelerde bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen CHP Parti Meclisi üyeleri Mustafa Moroğlu ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile Muğla Milletvekili Akın Üstündağ kent merkezinde bir dizi temaslarda bulundu. 

 

Ziyaretler kapsamında il binasında basın açıklaması gerçekleşti. Toplantıda İl Başkanı Nejat Önder, YDK Üyesi Serdar Soydan, Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş’ın yanı  sıra bir birçok partili hazır bulundu. İl Başkanı  Nejat Önder düzenlenen basın açıklamasında, sözü fazla uzatmadı.

 

Türkiye’nin bir diktatör tarafından yönetilmesine izin vermeyeceğiz…

 

Parti Meclis Üyelesi Mustafa Moroğlu, yaptığı açıklamada; “Edirne’den Van’ına kadar Ardahan’ından Kırklareli’ne kadar Antalya’sından Trabzon’una kadar tüm teşkilatımız birlikte büyük bir birlik beraberlikle görevlerine devam ediyorlar. Bu  mücadeleye bugün başlamış değiller. Bu mücadele sadece TBMM’de yürütülen bir mücadele olmaktan ibaret kalmayacak. Milletvekillerimiz TBMM’nde hem geçmiş dönemde hem de bu dönemde Türkiyenin giderek bir diktatör tarafından yönetilmesine ilişkin yasaların çıkmasına müsaade etmeyecekler” dedi.

Davetli oldukları Çanakkale’de katılacakları panel öncesinde ülke gündemine dair konulara kent merkezinden değinen Muğla ve Edirne milletvekilleri son zamanlarda ki ülke sorunlarına dikkat çekti.

Padişahın yetkilerini almaya çalışan bir Cumhurbaşkanı…

Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ panel öncesinde yaptığı açıklamada, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü  kadınlarımızın kendi haklarına, kendi hukuklarına bir insan olarak sahiplenme ve bunun mücadelesini yapma noktasında önemli bir gün. Biraz öncede bir basın açıklamasına katılarak kadınlarımızın bu  haklı ve olması gereken mücadelesine destek vermeye çalıştık. Kadınlarımız toplum için çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk daha Avrupa’da bile yokken kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı veren bir liderdir. Kadınlarımızın Mustafa Kemal Atatürk’le gurur duyması gerekir. Bu ülkeye getirilmek istenen, 140 yıl sonra bir padişahın yetkilerini almaya çalışan bir Cumhurbaşkanının politikalarıyla ve halka karşı  empoze çalışmalarını hep beraber göreceğiz. İşte bu noktada kadınlarımızın geleceğe sahip çıkmasını istiyoruz. Kadınlarımızın erkeklerimize de sahip çıkmasını istiyoruz. Çünkü sizin yapacağınız mücadele bizlerinde önün açacaktır” dedi.

Suçlu suçsuz adeta yol temizliği yapılıyor…

Açıklamaya Edirne Milletvekili Candan Yüceer devam etti. Milletvekili Yüceer, açıklamasında Muğla Milletvekili Üstündağ’a destek çıkarken; “Ben bugünleri önemsiyorum, bir farkındalık yaratmak adına bugünleri bir fırsatta çevirme konuşma karşılıklı istişare yapmak ve çözüm yolları üretmek bunları uygulamanın önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün o yüzden buradayız. Türkiye çok ağır günler geçiriyor, gerçekten zorlu  bir süreçten geçiyoruz. Aslında bu  cümle uzun zamandır çok sık telaffuz ediliyor ama bugünlerde sanki  biraz daha anlam kazandı. Ülke bir taraftan terör tehdidi altında bir tarafta savaşın eşiğinde bir tarafta başarılı olmayan bir darbe girişimi ve sonrasındaki sancılı dönem devam ediyor. OHAL ile suçlu suçsuz bağlantılı bağlantısız alakalı alakasız yeterince soruşturulmadan herkes bu torbanın içine atılarak adeta bir yol temizliği yapılıyor” dedi. Basın açıklaması konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş