İYİ OLAN KAZANDI..!

İYİ OLAN KAZANDI..!
Yayınlama: 17.05.2023
Düzenleme: 17.05.2023
1.921
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz azmetti, hak ettiği vekillik koltuğuna oturmayı başardı. Seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak insan üstü bir çaba sarf eden Uz, tırnaklarıyla kazıyarak hayalini gerçeğe çevirdi…

 

Çanakkale siyaset tarihine damga vuran siyasetçilerden biri olmaya başaran İYİ Partili Rıdvan Uz, sonunda muradına erdi. 2018 genel seçimlerinde yurtdışından gelen oylarla çok az bir oy farkıyla milletvekili seçilemeyen Uz, bu seçimlerde oylarını artırmaya başararak Çanakkale’de İYİ Partinin ilk vekili olmayı başardı.

 

 

ABLASINI HİÇ YALNIZ BIRAKMADI…

 

İYİ Parti’nin kurucular kurulunda yer alan daha sonra genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Rıdvan Uz, İyi Parti Genel Başkanı Meral Aksener’in yanından hiç ayrılmadı. Akşener ile Türkiye’yi karış karış dolaşan Uz, partisinde her geçen gün gücüne güç kattı. Yurt Dışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevi nedeniyle birçok kez yurtdışında ziyaretlerde bulunan Uz, gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geldi.

 

 

ÇALIŞKAN, SEMPATİK, BAŞARILI…

 

Vatandaşlarla çok sıcak ilişkiler içersinde bulunan Rıdvan Uz, sadece seçim dönemi değil her zaman sahada oldu. Çalışmaktan, koşturmaktan hiç yorulmadı hiç de gocunmadı. Kimseyi ne üzdü ne de kırdı. Her zaman ulaşılabilir oldu. Vatandaşlar onu içinden biri olarak gördü. Geldiği makamlar onu şımartmadı. Neyse o oldu, mütevazı kişiliği ile takdir topladı.

 

 

SÖZ VERİYORUM TÜM ÇANAKKALE’NİN VEKİLİ OLACAĞIM…

 

Seçimlerin sona ermesinin ardından kısa bir açıklama yapan Uz; “Kıymetli Çanakkaleli hemşerilerim; Ülkemizin en kritik seçiminde, milletvekili adayı olarak sorumluluk üstlendim. Gerek adaylık sürecinde, gerekse çalışmalarımızda Milletvekili Adaylarımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Gençlik Kollarımız ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte üstlendiğimiz bu görevi elimizden gelenin fazlasıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bizlere, Çanakkale’yi TBMM’de temsil etmek için oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim. Tüm Çanakkale’nin Milletvekili olacağıma seçimden önce olduğu gibi sonrasında da sizlere söz veriyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş