CHP EZBER BOZDU..!

Önemli olan Çanakkale’nin çıkarlarıdır diyerek sadece mazbatalarını alan partisinin milletvekillerine değil AK Parti milletvekillerine de başarılar dileyen CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Biz Çanakkale halkının refahı ve menfaatleri için destek vermeye hazırız. Sonuçta halkımız bizlere muhalefet görevi vermiştir. Bu noktada eksik gördüklerimizi, yanlış gördüklerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi…

CHP EZBER BOZDU..!
Yayınlama: 05.07.2018
6.614
A+
A-

Önemli olan Çanakkale’nin çıkarlarıdır diyerek sadece mazbatalarını alan partisinin milletvekillerine değil AK Parti milletvekillerine de başarılar dileyen CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan; “Biz Çanakkale halkının refahı ve menfaatleri için destek vermeye hazırız. Sonuçta halkımız bizlere muhalefet görevi vermiştir. Bu noktada eksik gördüklerimizi, yanlış gördüklerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi…

 

Çanakkale’de, 24 Haziran seçimlerinde CHP’den milletvekili seçilen Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan mazbatalarını aldı. Ankara’da olduğu için mazbata törenine katılamayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek’in mazbatasını eşi Özen Erkek ile oğlu Aslan Erkek aldı.

 

ERKEK’İN MAZBATASINI EŞİ VE OĞLU ALDI…

 

Çanakkale Adalet Sarayı’nda geçekleştirilen mazbata töreninde, 27’nci Dönem’de milletvekili olarak kenti CHP’den temsil edecek Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünsal Bayav’dan aldı. Ankara’da olduğu için mazbata törenine katılamayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek’in mazbatasını eşi Özen Erkek ile oğlu Aslan Erkek aldı. Törende konuşan CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale’de sorunsuz bir seçim süreci geçirildiğini belirterek, ilçe seçim kurulu üyelerine bu süreçteki çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Mazbata töreninde, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP’li Belediye Başkanları ve partililer hazır bulundu. Mazbata töreni toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

 

CHP ÇANAKKALE’DEN MECLİSE 3 MİLLETVEKİLİ GÖNDEREBİLİRDİ…

 

İl Seçim Kurulunun ardından il binasına gelen CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ortak basın açıklaması yaptı.

Çanakkale’nin tüm milletvekillerine başarılar dileyen İl Başkanı Güneşhan; “24 Haziran seçimleri, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk kez bir arada yaptığımız bir seçim oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce’yi birinci yapmıştır oylarıyla. Muharrem İnce’yi açık ve net bir şekilde Cumhurbaşkanı olarak görmek istemiştir. Milletvekilliği seçimlerinde ise partilerin yarışından ziyade ittifakların yarıştığı bir seçim olmuştur. Çanakkale seçmeni de Millet İttifakını birinci sıraya getirmiş, ikinci sırada ise Cumhur İttifakı yer almıştır. Milletvekili dağılımı ise; öncelikle Millet İttifakı 2 – Cumhur İttifakı 2 vekil şeklindedir. Eğer Çanakkale’den 5 vekil çıkmış olsaydı Millet İttifakı meclise 3 vekil göndermiş olacaktı. Millet ittifakı içerisinde aldığımız oylar neticesinde iki Milletvekili de CHP’ye düşmüştür. Arkadaşlarımız bugün de mazbatayı alarak ülkemiz ve Çanakkale için önümüzdeki 5 yıl boyunca canla, başla çalışacaklardır. Dört milletvekili arkadaşımıza da başarılar diliyorum; burada önemli olan Çanakkale’nin çıkarlarıdır. Biz Çanakkale halkının refahı ve menfaatleri için destek vermeye hazırız. Sonuçta halkımız bizlere muhalefet görevi vermiştir. Bu noktada eksik gördüklerimizi, yanlış gördüklerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

 

ARTIK TEK ADAM KONUŞACAK HERKES ONU DİNLEYECEK…

 

Her seçim bir nevi başlangıçtır diyen CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise; “Milletimiz bizlere bu onurlu görevi vermiştir. Seçmenlerimize ve teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz maalesef bir tek adam rejimi ile yönetilmeye başlanmıştır. Bunun çok ciddi sorunlar doğuracağını bizler biliyoruz. Zaten referandum ve seçim döneminde de bunları anlattık. Halkımız bizlere muhalefet görevi verdi, Çanakkale’mizde, Türkiye’mizde ezilenlerin yanında olacağız. Adaletin ve hukukun peşinde, çaresizlerin yanında olmaya çalışacağız. Elimizden geldiğinde en iyi şekilde temsil ederek halkımızın bizlere verdiği görevi yerine getirmeye çalışacağız. Rejim değişikliği ile artık Tek Adam konuşacak herkes onu dinleyecek. Bizler bu dönemde tüm sorumluluğu üzerimize alarak ana muhalefet partisi olarak doğru bildiklerimizi söylemekten, demokrasi ve ülkemiz adına canla başla mücadele edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş