CHP’de Neler Oluyor?

Kepez Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın parti disiplin kuruluna sevkinin istendiği ve söz konusu şikayete ilişkin savunmasının alındığı öğrenildi…

CHP’de Neler Oluyor?
Yayınlama: 22.12.2016
3.569
A+
A-

Fırtınalı günler geçiren CHP’de sular durulmak bilmiyor. Şikayetler ve savunmalar havada uçuşurken parti içerisinde ki gerilim tırmanıyor.

Son olarak Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın parti disiplin kuruluna sevkine ilişkin şikayet edildiği öğrenildi. Merkez ilçe tarafından hazırlanan dosyanın incelenmesinin ardından Başkan Mutan’ın savunması istendi. Savunmasını veren başkanın disiplin kuruluna sevk edilip edilmediği kesinlik kazanmadı.

 

Başkan Ömer Faruk Mutan, olayın doğru olduğunu ve savunmasını verdiğini ancak parti içi bir mesele olması dolayısıyla açıklamada bulunmak istemediğini söyledi. CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan ise kendilerine konuyla ilgili resmi bir yazı yada şikayet gelmediğini, dolayısıyla olay hakkında bilgi sahibi olmadığını belirterek kendilerinin böyle bir şikayetlerinin ise söz konusu olmadığını açıkladı.

 

Siyasi kulislerde dolaşan iddialara göre ise Mutan’ın CHP’li üst düzey bir yöneticiyi düzenlenen bir organizasyona davet etmediği, ikinci kez tekrarlanan bu olaydan ötürü parti disiplin kuruluna sevki için şikayet edildiği ileri sürüldü. Hikmet Yurteri’nin partiden ihracı, aynı taleple eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün şikayet edilmesi ve şimdide halen görevde olan bir belediye başkanından şikayetçi olunması CHP’de neler oluyor şeklinde yorumlandı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş