CHP’DE REKABET KIZIŞIYOR..!

CHP’DE REKABET KIZIŞIYOR..!
Yayınlama: 13.11.2023
Düzenleme: 14.11.2023
2.772
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı konuşulan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Milletvekili Muharrem Erkek, ilk kez kendi ağzından resmen aday olduğunu ilan etti.

 Önümüzde ki yerel seçimde hem merkez de hem de ilçelerde çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum diyen Erkek, Çanakkale Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıklayarak önümüzde ki günlerde resmi başvurusunu yapacağını duyurdu…

 

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, önceki Dönem Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek ve eski YDK üyesi Serdar Soydan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

 

 

ADAY BELİRLEME SÜRECİNİ AÇIKLADI…

 

Kongrede seçilerek göreve gelen başkan ve yeni yönetimine hayırlı olsun diyerek başarılar dileyen Muharrem Erkek, yaptığı açıklamada; “Son derece büyük bir olgunlukla Çanakkale’de, mahalle, köylerimizde delege seçimlerimizi tamamladık. Ardından merkez ilçe, İl kongresi ve sonunda Kurultayımız da önemli değişiklikler gerçekleşti. Şimdi üyemizden genel başkanımıza kadar hepimiz bir bütün olarak yerel seçimlere hazırlanacağız. CHP örgüt partisidir; memleketimizin her köşesinde altı oklu parti bayrağımızı dalgalandıran örgütümüz aralıksız çalışmalarına devam ediyor. 100 yıldır partimizi ayakta tutan örgütlerimizin önünde önemli sorumluluklar. Çok kısa zamanda önemli değişiklikler gerçekleşti; Yeni Genel Başkanımız Parti Meclisimiz önemli konular üzerinde konuşuyorlar. Yerel seçim takvimi ile ilgili olarak çalışıyorlar. Türkiye’nin her köşesinde, her yerde partimiz en güçlü adayları ile seçimlere katılacaktır. Çok ciddi kamuoyu ve araştırmalara bakılacak, gerekli görülen yerlerde eğilim yoklamaları yapılabilir. Bunların hepsi parti yönetimimizin takdirindedir. Bizimde öncelikli sorumluluğumuz Çanakkale’dir. Çanakkale’de hem merkez hem de ilçelerde çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Evet, partimizde önemli değişimler yaşandı ama bizler için asıl önemli olan ülkemizin değişmesidir. Bu ucube sistem maalesef, tek adam sistemi krizleri derinleştirir demiştik. Bugün tarihimizin en derin ekonomik krizini, devlet krizlerini yaşıyorsak, toplumumuzun büyük bir kısmı derin bir yoksullukla karşı karşıya ise bunun sebebi bu ucube sistemdir. Asıl değişim; Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik bir hukuk devleti olduğunda gerçekleşecek. Bu yüzden CHP olarak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerdir. Bu vesile ile tüm yol arkadaşlarıma, parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ÇANAKKALE BELEDİYESİNE TALİBİM…

 

Konuşmaların ardından gazetecilerin, önümüzde ki yerel seçimde Çanakkale Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız diye soru yöneltilen Muharrem Erkek, herkes tarafından bilinen ancak resmen açıklanmayan adaylığını ilk kez kamuoyuna ilan etti.

Evet bende adayım diyen Erkek; “Çok büyük olasılıkla Merkez Yönetim Kurulu toplantısında bugün yerel seçimlere ilişkin takvim açıklanacak. Daha partimiz adaylık başvurularını alacağı tarihi belirlemedi ama yarın açıklanır diye düşünüyorum. O tarihler içerisinde yetkili organlara başvurularımızı yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş