DEĞİŞİM DEĞİL, HİZMET BELEDİYECİLİĞİ KAZANDI..!

DEĞİŞİM DEĞİL, HİZMET BELEDİYECİLİĞİ KAZANDI..!
Yayınlama: 04.04.2024
Düzenleme: 05.04.2024
1.104
A+
A-

Karabiga Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Elbi, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkarak yeniden belediye başkanı oldu.

Biga İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatasını alarak yeni dönem hizmetleri için kolları sıvayan Başkan Elbi; “Karabiga için daha çok yapacak işimiz var. Doğduğumuz, üzerimizde hakkı olan bu topraklara ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Karabiga’mın güzel insanlarına çok teşekkür ederim” dedi…

 

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yaşadıkları yerin belediye başkanını belirlemek için sandığa gitti. Tüm Türkiye’de beklenmeyen sonuçlar yaşanırken özellikle Çanakkale ilçelerinde değişim yaşandı. Biga ve Gümüşçay’da CHP kazanırken, Karabigalılar ise hizmet ve gönül belediyeciliğine devam diyerek yeniden Ahmet Elbi’yi belediye başkanı seçti.

 

 

KARABİGA İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…

 

Karabiga’da oy kullanılan okulda toplanan vatandaşlar Ahmet Elbi’yi sevinç ve gözyaşları içinde tebrik etti. 2019 yerel seçimlerinden bu yana şehri için canla başla çalışan Ahmet Elbi, adeta güvenoyu aldı. CHP’li rakibi Semih Kırbaç’a 60 oy fark atan Ahmet Elbi 5 yıllık yeni hizmet belediyeciliğine başladı. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi yaptığı açıklamada, “Karabiga için daha yapacak çok işimiz var. Çıktığımız bu kutlu yolda hemşehrilerimin desteği ile kazanan Karabiga olmuştur. Bize düşen ise yine çok çalışmak olacak. Memleketimiz, göz bebeğimiz Karabiga’mız ve bu şehrin güzel insanları için gece gündüz demeden çalışacağız. Karabiga’da hizmet kazandığı için çok mutluyum ve gururluyum” dedi.

 

 

HALK GÜVENDİ, HİZMETE DEVAM DEDİ…

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in, “Vatandaşlarımızdan güvenoyu alacağız. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi kardeşimizin ilk döneminde değiştirilmeyen kanalizasyonu yaptı, içme suyunu yaptı, spor komplekslerini yaptı, özel bakım merkezi getirdi beldeye istihdam sağladı. Ve diyeceğiz ki Türkiye’de birçok ilçede doğalgaz yokken Ahmet Elbi Karabiga’ya doğalgaz getirdi. Karabiga halkı bu hizmetlerden mutlu ve bu hizmetlerin devamını istiyorsa biz de vatandaşlarımızdan Ahmet Elbi için destek talep edeceğiz” sözleri hatırlatılarak, Karabiga halkının hizmetlerden mutlu ve memnun olduğu bir kez daha sandığa yansıyan milli irade ile netlik kazanmış oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş