CHP’den Cevap Bekliyor..!

CHP’den ihraç edilen ve geri dönmek için hukuk mücadelesi veren Hikmet Yurteri, aynı sıkıntıyı yaşayan Ahmet Küçük’e farklı uygulama yapılmasını sorguladı…

CHP’den Cevap Bekliyor..!
Yayınlama: 23.12.2016
5.950
A+
A-

Sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun politikalarını eleştirdiği için üyesi olduğu Biga İlçe Başkanlığına şikayet edilen ancak parti disiplin kuruluna sevkine gerek görülmeyen CHP eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün başına gelenler aynı sıkıntıyı yaşayan ancak CHP’den ihraç edilen Hikmet Yurteri’yi harekete geçirdi.

Bir kez daha sosyal medyada tepkisini dile getiren Yurteri, CHP tüzükle yönetiliyorsa hangisi doğru diye sorarak CHP yöneticilerinden cevap istedi.

 

Tüzük Ahmet’e ayrı Hikmet’e ayrı mı?

 

CHP’nin sosyal demokrat bir parti olduğunu vurgulayan, teknoloji ve bilgi çağında yaşadığımız 21. yüzyılda herkesin görüşlerini küfür ve hakaret olmadığı müddetçe rahatlıkla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşabilmesi gerektiğini savunan Hikmet Yurteri, Ahmet’e ayrı, Hikmet’e ayrımı diye sorarak şu paylaşımı yaptı;

 

“Geçtiğimiz günlerde, 3 dönem Çanakkalemizi Ankara’da temsil eden parti büyüğümüz sayın Ahmet Küçük sosyal medya hesabı üzerinden genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana meydanında tutuklu gazeteciler Nazlı Ilıcak, Ali Bulaç ve Şahin Alpay’ın  ismini anons ederek alkışlatmasını “Genel Başkanın miting alanında olduğunu anons ettirdikleri ciddi olarak canımı sıktı (N. Ilıcak, A. Bulaç, Ş. Alpay vs) Açıkcası midem bulandı” demişti. 

 

Sayın Ahmet Küçük’ün sosyal medya hesabında yaptığı bu eleştirisinden dolayı Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Rebiye Ünivar, Biga İlçe örgütüne bir şikayet dilekçesi yazarak Sayın Ahmet Küçük’ü parti disiplin kuruluna sevk edilmesini talep etmişti.. Biga ilçe örgütü Sayın Rebiye Ünüvar’ın şikayet dilekçesini ve Sayın Ahmet Küçük’ün savunmasını ilçe yönetim toplantısında değerlendirmiş yapılan oylamada disiplin işlemi yapılmasına gerek olmadığı kararı almıştır.

 

Bende Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın politikaları eleştiren düşüncelerimi sosyal medya üzerinden paylaştığım için, Sayın Ülgür Gökhan’ın şikayeti üzerine, Çanakkale il yönetimi tarafından il disiplin kuruluna sevkedilmiştim. Savunmamın ardından il disiplin kurulu Sayın Ülgür Gökhan ile ilgili eleştirilerimi sosyal medyada paylaştığım için hakkımda kınama cezası vermişti. Akabinde dosya Ankara CHP genel merkezine gitmiş ve eski Çanakkale milletvekilimiz Sayın Serdar Soydan’ın da içinde bulunduğu CHP yüksek disiplin kurulunda bulunan 15 üyenin tamamının oy birliğiyle eleştirilerimi sosyal medyada yaptığım için CHP’den 15-0 ihraç edilmiştim. Şuan partime dönüş için hukuk mücadelem devam ediyor.

 

Peki düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığım için partiden ihraç (dışarıya atılma) edilen birisi olarak soruyorum:

Değerli parti yöneticilerim, eğer partimiz tüzük ile yönetiliyorsa Ahmet’e ayrı uygulama, Hikmet’e ayrı uygulama nasıl oluyor. İkimizde sosyal medya üzerinden yaptığımız eleştirilerden dolayı suçlandık. Sayın Ahmet Küçük suçsuzsa beni neden partiden attınız? Ben suçluysam Sayın Ahmet Küçük’e neden bir ceza vermediniz?

 

NOT: Benim düşüncem; CHP sosyal demokrat bir partidir. 21. yüzyılda teknoloji ve bilgi çağında yaşıyoruz herkes görüşlerini küfür ve hakaret olmadığı müddetçe rahatlıkla sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşabilmeli. Düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan parti büyüğümüz sayın Ahmet Küçük’e yapılanın ise yanlış olduğunu ilk günden itibaren vurgulamıştım.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş