YILANLAR BUNU DA YAPTI

Deveyi telef eden yılan sahibine saldırdı. Yılanın saldırısından kürekle kurtulan İsmail Yılmaz ‘‘Çocuğum ölmüş gibi üzüldüm dedi

YILANLAR BUNU DA YAPTI
Yayınlama: 23.06.2017
21.706
A+
A-

Bayramiç ilçesinde 62 yaşındaki İsmail Yılmaz’ın yılan sokan ‘Yılmaz-2’ isimli güresçi devesi telef oldu.Bayramiç’e 8 kilometre mesafedeki Daloba Köyü’nde yaşayan İsmail Yılmaz, geçen çarşamba günü saat 10.00 sıralarında, güreşçi devesi Yılmaz-2’ye, yem vermek için hayvan damına girdi. Devesini yerde hareketsiz şekilde bulan Yılmaz, kontrol ettiğinde telef olduğunu belirledi. Devesinde herhangi bir darbe veya yara izi olup olmadığını kontrol eden Yılmaz, kapıda sarılı bir yılan olduğunu farketti.

 

 

Kendisine de saldırmak isteyen yılana karşı yanı başında duran kürekle kendini savundu. Yılan, kaçarak otların arasında gözden kayboldu. Yılanın sokarak öldürdüğü anlaşılan deveyi çiftliğinin yanındaki kendisine ait boş araziye kepçeyle kazdırdığı çukura gömen Yılmaz, “Sanki çocuğum ölmüş gibi üzüldüm. Geçen yıl da Yılmaz-1 isimli devemiz yılan sokması sonucu yine bu damda telef olmuştu. Yılmaz-2 isimli bu devemizi oğlum Uysal Yılmaz adına almıştım” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş