“CİCİ POLİTİKACI MÜJDEYİ VERECEK”

Gelibolu Vakfı Başkanı Yusuf Acar, zam haberinin ardından sosyal medya üzerinden “ZAMCI TURAN” başlığıyla zehir zemberek bir açıklamada bulundu. Acar, sadece tepki göstermekle kalmadı çarpıcı iddialarda da bulundu…

“CİCİ POLİTİKACI MÜJDEYİ VERECEK”
Yayınlama: 18.09.2017
7.666
A+
A-

GESTAŞ tarafından bazı kalemlerde yapılan yüzde 50 oranında ki zammın ardından adeta yer yerinden oynadı ve tepkiler çığ gibi büyüyüp arttı. Orantısız zamma Türkiye’nin dört bir yanından eleştiri gelirken belki de en serti GESTAŞ’ın hizmet verdiği Avrupa yakasından, köprünün bir ayağına ev sahipliği yapacak olan Gelibolu’dan geldi.

 

Gelibolu Vakfı Başkanı Yusuf Acar, zam haberinin ardından sosyal medya üzerinden “ZAMCI TURAN” başlığıyla zehir zemberek bir açıklamada bulundu. Acar, sadece tepki göstermekle kalmadı çarpıcı iddialarda da bulundu.

 

“Tepki doğal ama adres yanlış” diyerek amacın farklı olduğunu işaret eden Acar, hedefine AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı oturtarak şu çarpıcı açıklamayı yaptı;

 

“Boğaz geçişinin hakim kuruluşu GESTAŞ, bazı kalemlerde %50’ye varan zam yaptı. Tabii ki zammın duyulmasından beri GESTAŞ’a büyük bir tepki var.

GESTAŞ yönetimi Bülent Turan’dan habersiz tuvalete bile gidemez. Bu yüzden bu zamdan Ak Parti Milletvekili Bülent Turan’ın habersiz olması mümkün değil.

Zammı maliyet artışının çok üzerinde olması açısından eleştirenler asıl önemli noktayı gözden kaçırıyorlar.

 

Bu ve arkasından planlanan zamların maliyetle filan ilgisi yok.

 

Çanakkale halkını Boğaz Köprüsünün fahiş fiyatına hazırlıyorlar. 30 TL’ye feribot varken kimse 65 TL verip köprüden geçmez. Fiyat ve araç garantisinde halkı değil müteahhitti zengin etmeyi düşündükleri için ya günlük araç sayısı garantinin altında kalacak ve beceriksizlikle eleştirilecekler ya da alternatif feribot geçişine zam yapıp yavaş yavaş köprü müteahhitlerinin zengin olmasını sağlayacaklar.

 

Ancak yine de Çanakkale olarak Bülent Turan gibi “cici politikacı” imajına takıntı derecesinde düşkün bir milletvekilimiz olduğu için şanslıyız.

İddiaya girerim ki; bu ve benzeri yazılardan sonra asıl tepki adresinin GESTAŞ değil kendisi olduğu ihtimali ortaya çıkınca, o zamları yumuşatıp imajını korumaya çalışacaktır.

 

Çok değil bir hafta on gün içinde

“Bülent Turan GESTAŞ Zammına el koydu” “Bülent Turan’dan Çanakkale’ye Müjde” haberlerini her yerde görürüz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.