ÇOK GÜÇLÜYÜM, BUNU HİSSEDİYORUM

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın adaylık ve projelerinin tanıtım toplantısı adeta mitinge dönüştü. Yüzlerce Partilinin katıldığı İYİ Partililerin de destek verdiği toplantıda coşku görülmeye değerdi. Toplantıda konuşan Gökhan, “Emanetinize gözüm gibi baktım. Çanakkale Belediyesini yönetmek her babayiğidin harcı değildir” şeklinde konuştu.

ÇOK GÜÇLÜYÜM, BUNU HİSSEDİYORUM
Yayınlama: 10.03.2019
4.267
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı, CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, partililerin katılımıyla yeni döneme dair projeler ve CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarını tanıttı. Başkan Gökhan, “Bu seçim diğer seçimlerden çok daha farklı. Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim” dedi.

 

 

Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan’ın adaylık ve tanıtım toplantısı oldukça geniş bir katılıma sahne oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek,  CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve yönetimi, İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

KENDİMİ EN GÜÇLÜ HİSSETTİĞİM DÖNEMDEYİM

 

Partililere, Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan’ın 5 yıl boyunca kentte yaptığı hizmetler slayt gösterisiyle izletildi. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, 2004, 2009 ve 2014 seçimlerinde sürekli artan bir başarıyla partinin bayrağını hep yukarılara taşıdığını belirterek, “Ama belediyenin kapısından girince asla partizanlık yapmadım. Sizler bana güvendiniz. Şehrinizi bana emanet ettiniz. Beni güzel Çanakkale’yi temsil etme onuruna layık gördünüz. Bende sizlerin desteğiyle yeni dönemde de Çanakkale’de tarihinden iyi tanıdığım sosyal demokrat belediyeciliğin meşalesini gururla ve onurla taşımak için tekrar yola çıktım. Şunu belirtmek isterim ki, bu seçim diğer seçimlerden çok daha farklı. Kendimi en güçlü hissettiğim dönemdeyim. Çünkü her geçen gün artan deneyimime ek olarak bu dönem ön seçimde sizler tarafından bu göreve seçilen aday olarak yoluma devam ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte yine kenti sizlerle birlikte yönetmek için özgülüğün, eşitliğin, farklılıkları barış içinde yaşamanın hazzını sürdürmek için, barış ve özgürlüklerin kentinden geleceğe umutla bakmak için, sizlerle birlikte yeniden varım diyorum” dedi.

 

 

ÇANAKKALE’Yİ YÖNETMEK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR

Çanakkale Belediye Başkanı olmanın büyük bir onur ve gurur kaynağı olmasının yanında büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Ülgür Gökhan; “Ama bu görevin aynı zamanda çok büyük sorumluluk getirdiği de bir gerçektir. Çünkü, Çanakkale tarihiyle, destanlarıyla Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ön sözünün yazıldığı yerdir. Çanakkale, 1915 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, her adımda binlerce şehidin canıyla kanıyla yedi düveli titretmiş destansı bir kenttir. İşte bu yüzden Çanakkale Belediye başkanı olmak her yiğidin harcı değildir. Böylesine özel, böylesine güzel ve önemli dünya tarihinin akışını değiştirmiş, tarihsel bir öneme sahip bir kentin Belediye Başkanı olma ayrıcalığına 17 senedir beni layık gördüğünüz için her şeyden önce sizlere teşekkür eder minnetimi sunarım” dedi.

 

 

 

SEÇİMİ CİDDİ BİR OY FARKI İLE KAZANACAĞIZ

Çanakkale’de yerel seçimleri ciddi bir oy farkıyla kazanacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayan Ülgür Gökhan; “Yoğun bir seçim dönemini başarıyla bitmemize çok az kaldı. Bu dönemde de her seçim döneminde olduğu gibi kulağınıza çok şeyler gelecektir. Rant diyeceklerdir, eleştirenler olacaktır, bunları artık deneyimledik. Sizler her seferinde başınızı dik tuttunuz hem de cevabınızı esirgemeyiniz. Çünkü ben hem sade bir vatandaş olarak hem de bu kentin Belediye Başkanı olarak hayatım boyunca hiçbir yolsuzluğa, ranta müsaade etmedim, etmem de. Sizlerin emanetini korumak ve kollamak benim en önemli görevimdir. Bizde emanete ihanet etmek, Halka ait olanı yandaşlara peşkeş çekmek yoktur. Üç İ konusunda; yani İmar, İhale ve istihdam konularında şeffaf ve adalet olmazsa olmazlarımız oldu. Aynı yoldan doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Gökhan konuşmasının ardından tekrar Belediye Başkanı seçildiği takdirde 5 yıl boyunca yapacağı projeleri slayt gösterisiyle anlattı. Toplantı, CHP Çanakkale Belediye Başkanı ve adayı Ülgür Gökhan’ın tek tek sahneye CHP’nin Belediye Meclis ile İl Genel Meclis adaylarını çağırarak, tanıtmasıyla sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş