Anında Müdahale..!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı takip edilen ve mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait araziye yapılan Merkez 112 Acil Çağrı Merkezi çalışmalarında sona yaklaşıldı…

Anında Müdahale..!
Yayınlama: 09.03.2017
4.139
A+
A-

Çanakkale afet ve acil durum yönetimi konusunda önemli bir misyona sahip olan Çanakkale 112 Çağrı Merkezi projesi, Çanakkale Merkez İlçe İsmetpaşa Mahallesi, İzmir Caddesi, 1134 ada, 6 parselde bulunan mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait araziye yapılıyor. Seramik zemin kat, asma tavan ve dış cephe mantolama işleri tamamlanan projenin, mekanik, elektrik ve dış cephe kaplama işleri devam ediyor. Toplam inşaat alanı yaklaşık 4 bin 336 metrekare olan Merkez 112 Acil Çağrı Merkezinin sözleşme bedeli 3 milyon 866 bin TL. 112 Acil Çağrı Merkezinin Mayıs ayı başında hizmete alınması planlanıyor.

 

Hedef tek merkezde toplamak…

 

112 Acil Çağrı Merkezi Projesi ilk olarak Vali Güngör Azim Tuna dönemine gündeme gelmişti. Çanakkale’nin de aralarında bulunduğu 27 ilde 112 Acil Çağrı Merkezleri’nin kurulması kararlaştırılmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi ile ülkemiz genelinde hizmet veren 110 İtfaiye, 112 Hızır Acil, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma gibi servislerin tek merkezde toplanarak, acil çağrı hizmetlerinin illerde kurulan çağrı merkezlerinden etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş