CUMHUR İTTİFAKI ÇANAKKALE’DE ÇÖKÜYOR MU..!

CUMHUR İTTİFAKI ÇANAKKALE’DE ÇÖKÜYOR MU..!
Yayınlama: 16.10.2023
Düzenleme: 21.10.2023
2.907
A+
A-

Son günlerde yaptıkları ve yapması gerekip yapmadıklarıyla şimşekleri üzerine AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’a bir tepki de Çan MHP ilçe başkanlığından geldi.

 

MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan; “Çan siyasetinden elinizi ayağınızı çekin. Çan’a makas atıp karıştırmayın” diyerek çok sert ifadelerle yüklendiği AK Partili Makas’ı nifak tohumu saçmakla suçladı…

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasıyla birlikte siyasi arena iyice hareketlendi. Ancak iktidarla muhalefet arasında yaşanması beklenen gerilimin MHP ve AK Parti arasında patlak vermesi “Cumhur İttifakı Çanakkale’de dağılıyor mu” sorusunu gündeme taşıdı.

 

MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan’dan bugün akşam saatlerinde beklenmedik ilginç ve bir o kadarda sert bir çıkış geldi. Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’ı isim vermeden çok sert ifadelerle eleştiren Turhan, nifak tohumu saçıyor suçlamasında bulundu.

 

ÇAN SİZİN OYUNCAĞINIZ DEĞİLDİR…

 

Halil Turhan şahsi sosyal medya hesabı ile birlikte MHP Çan İlçe Başkanlığının resmi hesabından paylaşımlarda bulundu. MHP’li Turhan, gündeme bomba gibi düşen o paylaşımlarda şu çarpıcı ifadelere yer verdi;

“Çan’ın üzerinden kirli ellerinizi emellerinizi çekin. Çan sizin oyuncağınız değildir. MAKAS atacak başka yerler arayın. Bunun hesabını ödersiniz.

Siyaseti ya gelin Çan’da siz yapın ya da Çan siyasetinden elinizi ayağınızı çekin Çanakkale’den Çan’a MAKAS atıp karıştırmayın.

Sizin yaptığınız nifak tohumu saçmaktan Cumhur ittifakını yok saymaktan başka bir şey değildir. Yok sayanı TANIMAYIZ”

 

AK PARTİLİ BAŞKAN SEÇİMİ RİSKE ATTI…

 

Halil Turhan’ın bu çıkışı MHP tabanından büyük destek bulurken AK Parti kanadı sessizliğini korudu. Cumhur İttifakı arasında yaşanan bu gerilimin nedeninin AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın ortağı MHP’nin iç işlerine karışarak üzerinde yönetim baskısı kurmaya çalışması ve mevcut yönetimlerini pasifize edecek  müdahalelerde bulunması olduğu iddia edildi. Yaşanan bu gelişmenin yeni belediyeleri kazanmak bir yana mevcutların kaybedilmesine yol açabileceği ileri sürüldü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş