DEPREM BÖLGESİNDE İFTAR DAYANIŞMASI

Çanakkale Belediyesi, geçen 6 Şubat da Ayvacık’a bağlı köylerde meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde mağdur olan depremzedelere iftar yemeği verdi…

DEPREM BÖLGESİNDE İFTAR DAYANIŞMASI
Yayınlama: 01.06.2017
3.324
A+
A-

Çanakkale Belediyesi, geçen 6 Şubat da Ayvacık’ta meydana gelen ve 10 mahallede hissedilen depremde mağdur olan depremzedelere Ayvacık İlçe Pazaryeri’nde iftar yemeğine verdi. Davete, Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, Ayvacık Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Ünal Şahin, Küçükkuyu Belediye Başkanı CHP’li Cengiz Balkan, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, vatandaşlar ve depremzedeler katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla davetliler orucunu açtı.

 

Yemeğin ardından konuşan ve depremde özellikle Tuzla, Yukarıköy ve Gülpınar’ın çok etkilediğini belirten CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Allah’a şükür bir ölüm yok. Ama sonuçta depremden hasar gören köyler var. Köylülerin evlerinde yıkımlar var. Deprem uzun sürdü. Defalarca sarsıntılar oldu. Dolayısıyla depremzedelerin moral ve motivasyonunda bir bozukluk oldu. Depremzedelerle biz daha önce Çanakkale’de kahvaltıda bir araya geldik. Sportif faaliyetlere de onları misafir etmiştik. Bu akşam da o bölgenin köylüleriyle bir iftar programı yapalım dedik. En azından onlara dayanışma içerisinde olduğumuzu, onları unutmadığımızı ve bir sıkıntıları olduğunda onların yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Mübarek Ramazan ayında bir kez daha acılarını hafifletmek için böyle bir organizasyon yaptık” dedi.

İftar yemeğine katılan depremzedeler ise, Çanakkale Belediyesi’ne düzenledikleri iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş