DESTAN YÜREKLE YAZILDI…

Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanmak istenen haince oyun ve darbe girişiminin yıldönümünde; Ülkemizin geleceğine, birlik ve beraberliğimize göz diken demokrasi dışı bu girişime karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen, kararlı tutumuyla dimdik duran aziz Türk Milletine sonsuz teşekkür ve şükranlarımı ifade ediyorum.

DESTAN YÜREKLE YAZILDI…
Yayınlama: 14.07.2020
2.259
A+
A-

TÜRKİYE’DE HAKİMİYET MİLLETİNDİR !

Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanmak istenen haince oyun ve darbe girişiminin yıldönümünde; Ülkemizin geleceğine, birlik ve beraberliğimize göz diken demokrasi dışı bu girişime karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen, kararlı tutumuyla dimdik duran aziz Türk Milletine sonsuz teşekkür ve şükranlarımı ifade ediyorum.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin onurlu mensuplarına, Emniyet teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum.

Tarihinde nice ihanet ve belaları defederek bağımsızlığını tekrar tekrar elde etmiş Türk Milleti, kalbinin önce Vatan için attığını 15 Temmuz’da bir kez daha göstermiş, cunta heveslilerine gereken dersi vermiştir.

Ayyıldızlı Bayrağımız altında demokrasimize sahip çıkarak, hainlere fırsat vermeden hep birlikte kardeşliğimizi göstermeye devam edeceğiz.

Etrafımızı saran bu ihanet çetesinin tarafları ile mücadelemizi sürdüreceğiz.

Türkiye Cumhuriyetinde Hakimiyet Milletindir, ebediyen de Milletin olacaktır.

Rabbim Türk Milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet korusun.

Saygılarımla,

Selçuk SEMİZOĞLU
Yönetim Kurulu Başkanı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş