DEVLETE BORÇLARINI SİLMİŞ, PARALARI CEBE İNDİRMİŞ..!

DEVLETE BORÇLARINI SİLMİŞ, PARALARI CEBE İNDİRMİŞ..!
Yayınlama: 01.02.2024
Düzenleme: 01.02.2024
2.061
A+
A-

Çanakkale’de safra yolu kanseri tedavisi gören bir hastadan “bıçak parası” alırken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan Gastroenteroloji cerrahı Doç. Dr. Ş.T. ile ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı. Yapılan incelemede Doç. Dr. Ş.T’nin, elden ödeme yapan birçok hastanın üniversiteye olan borcunu sistemden sildirdiği ve borçsuzdur evrakıyla taburcu ettiği belirlendi.

 

Cumhuriyet Başsavcılığı, bugüne kadar Şükrü T’nin girdiği tüm ameliyatları mercek altına alırken, soruşturma kapsamında hastanenin ameliyat veri sistemi ve vezne ödeme girişleri incelemeye alındı. Polis, doktor Ş.T.’nin tek başına değil birkaç kişiyle hareket ettiği ihtimali üzerinde duruyor…

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde önceki gün hareketli saatlerin yaşanmasına neden olay uzun bir süredir şiddetli karın ağrısı, mide bulantısı ve kilo kaybı şikayeti yaşayan 65 yaşındaki İ.Ö.’nün oğlu L.Ö.’nün babasının ameliyatı için kendisinden para talep edildiğini iddia ederek Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne başvurmasıyla ortaya çıktı.

 

 

ÜZERİNDEN TOPLAM 73 BİN LİRA ÇIKTI…

 

Şikayeti değerlendiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon için düğmeye bastı. Hasta yakınından, seri numaraları belirlenen 20 bin lira parayı alırken suçüstü yakalanan Doç. Dr. Ş.T.nin yapılan üst aramasında ise 53 bin lira daha ele geçirildi.

 

SAVCILIK ESKİ DOSYALARI İNCELEMEYE ALDI…

 

Suçlamaları kabul etmeyen, kendisine komplo kurulduğunu öne süren Doç. Dr. T., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı Ş.T’nin bugüne kadar girdiği ameliyatların listesinin yanı sıra, ameliyat veri sistemini ve vezne ödeme bilgilerini de incelemeye aldı.

 

 

“BORCUNU SİLERİZ” DEMİŞ…

 

Doktor Ş.T.’nin güvenini kazandığı hasta yakınlarına faturanın yarısını kendisine elden ödemeleri şartıyla sistemden borcunu sildireceğini taahhüt ettiği belirlenirken, polis, doktor T’nin bir yada bir kaç kişiyle hareket edeceği ihtimali üzerinden hesap hareketlerini de incelemeye aldı.

 

YÜZLERCE KEZ ŞİKAYET EDİLMİŞ…

 

Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmeye devam ederken; yüzlerce hasta yakınının 2021 yılından bu yana Doç. Dr. Ş.T. hakkında hastalardan bıçak parası istediği iddiasıyla üniversite yönetimine şikayette bulunduğu ancak yönetimin bu konuyla ilgili bir araştırma yapmadığı ortaya çıkmıştı. Kaynak: Sabah Gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş