BÜTÜN EMNİYET SÜRGÜN EDİLDİ..!

Emniyet müdürü ile bir komiser arasında yaşanan kavga sonrası başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda polisin görev yeri değiştirildi…

BÜTÜN EMNİYET SÜRGÜN EDİLDİ..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
11.545
A+
A-

Emniyet müdürü ile bir komiser arasında yaşanan kavga sonrası başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda polisin görev yeri değiştirildi…

Çanakkale emniyeti skandal bir olay ile sarsıldı. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaklaşık bir yıldan bu yana yaşanan gerilim kurban bayramından birkaç gün önce tırmanarak patlama noktasına geldi.

İddiaya göre, İlçe Emniyet Müdürü ile bünyesinde görevli komiser iskele meydanında çok sayıda esnaf ve vatandaşın gözü önünde birbirine küfür ve hakaret yağdırmaya başladı. Bölgede görevli trafik polislerinin araya girmesiyle yaşanan arbede yatıştırıldı. Ancak olayın kısa sürede duyulmasının ardından Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bayram nedeniyle ilçede boğaz geçişinden kaynaklanan yolcu ve ziyaretçi yoğunluğuna rağmen başta kavgaya karışan ilçe emniyet müdürü ve komiser olmak üzere farklı şubelerde görevli resmi ve sivil 10 dolayında polis memurunun görev yerlerinin değiştirildiği öğrenildi. Giden memurların tamamına yakınının ise çok uzun süredir ilçede görev yaptığı bildirildi.

Öte yandan Lapseki emniyet müdürlüğünde uzun süredir bir takım sıkıntılar yaşandığı ve son bir yıldır yaşanan problemler ile birlikte huzursuzluğun tırmandığı iddia edildi. Daha önceden de personele yönelik çeşitli şikayet ve soruşturmaların mevcut olduğu öğrenilirken son olayların sebebi olduğu ileri sürülen ciddi iddialar, vatandaşlardan gelen şikayetlerle birlikte titizlikle araştırılmaya başlandı.

Yapılan rotasyon sonrası boşalan kadrolar takviye edilirken ilçe halkının yaşanan değişimden son derece memnun kaldığı öğrenildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.