Emsal Teşkil Edecek Bir Karar

CHP Biga İlçe Başkanlığı, partinin temel taşlarından eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün disiplin kuruluna sevkine gerek görmedi…

Emsal Teşkil Edecek Bir Karar
Yayınlama: 21.12.2016
8.478
A+
A-

CHP Biga İlçe Başkanlığı, üyesi olan CHP eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün parti disiplin kuruluna sevk edilmesini talep eden Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın şikayet dilekçesini inceledi. Küçük’ün konuyla ilgili görüşünü de alan Biga İlçe Yönetim Kurulunun, disiplin suçu oluşturacak bir unsura rastlamadığı ve aldığı kararı CHP Çanakkale İl Başkanlığına bugün yada en geç yarın bildireceği öğrenildi. Resmi tebliğden önce partililere ulaşan karar CHP’de büyük sevinç yarattı.

 

Ünüvar karara itiraz edecek mi?

 

Bilindiği gibi CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük, kendisine ait sosyal medya hesaplarından CHP’nin yanlış politikalarını eleştirmiş, Ünüvar’da bundan dolayı Küçük’ü eleştirmiş ancak kullandığı üslup partililerinde dahil olmasıyla büyük bir tartışmaya yol açmıştı. Rebiye Ünüvar’a tepki yağarken karşı atağa geçmiş ve Ahmet Küçük’ü partiden ihraca kadar götürebilecek bir şikayet süreci başlatmıştı. İkili mücadelede son gülen CHP’nin deneyimli siyaseçisi Ahmet Küçük oldu. Öte yandan, Ünüvar’ın Biga’nın almış olduğu karara itiraz hakkı bulunuyor.

 

Suç aynı sonuç farklı…

 

Benzer bir durumla karşı karşıya kalan Hikmet Yurteri’nin bu gelişme ardından ne yapacağı merak ediliyor. Yurteri’de yine sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın politikalarını eleştirmiş ancak başkanın şikayeti üzerine sevk edildiği disiplin kurulunca partiden ihraç edilmişti. Aynı olay üzerinden iki farklı sonuç çıkması kafaları karıştırırken konunun devam eden mahkeme sürecine yansıması bekleniyor.                                                                             

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş