EN GÜZEL ANI EN KÖTÜ KABUSA DÖNÜŞTÜ..!

EN GÜZEL ANI EN KÖTÜ KABUSA DÖNÜŞTÜ..!
Yayınlama: 08.07.2023
Düzenleme: 08.07.2023
3.248
A+
A-

Erkek arkadaşının sürpriz hazırlayarak gün batımı eşliğinde romantik bir evlilik teklifi yapmak istediği genç kadın, 30 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Romantik bir anıları olsun isterken en acı kabusa sahip olan genç adam şoka girerken gelinlik giymeye hazırlanırken kefen giyen genç kadının felaketle biten o kötü sürpriz anlarında çekildiği fotoğrafları yürek burktu…

 

İstanbul’da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışan Yeşim D. (39) bir yıl önce tanıştığı Sakarya’da Tarım market işletmeciliği yapan erkek arkadaşı N.G. ile tatil için geçtiğimiz hafta Bozcaada’da bir otele yerleşti.

 

 

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ HAZIRLADI…

 

Bozcaada’da güze bir tatil geçiren çift, evlilik planları da yapıyordu. Kız arkadaşına romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen N.G. iddiaya göre bu teklif için Bozcaada’nın gün batımının en güzel seyredileceği yerlerinden biri olan Polente Burnu’nu seçti. N.G., sürpriz evlilik teklifi için kız arkadaşı Yeşim D’ye o bölgede piknik yapmayı teklif etti.

Bir gün önceden tüm hazırlıkları yapan çift, dün ikindi saatlerinde burna geldi. Birlikte rüzgar gülleri eşliğinde gün batımını seyreden çift, iddiaya göre bir taraftan da alkol almaya başladı.

 

 

30 METREDEN UÇURUMA DÜŞTÜ…

 

Bu sırada piknik malzemelerini almak için araca yönelen N.G. biranda çığlık sesini duydu. Çığlığın geldiği yöne koştuğunda Yeşim D’nin 30 metre yükseklikteki uçurumdan aşağıya düştüğünü fark etti.

 

 

45 DAKİKA KALP MASAJI YAPILDI…

 

Hemen sağlık ekiplerine ve Jandarma’ya bilgi veren N.G. kız Arkadaşının yanına inmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplere uçurumdan düşen kadının bulunduğu bölgeye inerek, yaralı kadına ulaştı. Olay yerinde 45 dakika kalp masajı yapılan Yeşim D’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

ROMANTİK BİR ANIMIZ OLSUN İSTEMİŞTİM…

 

Jandarma tarafından ilk ifadesi alınmak üzere karakola götürülen N.G., “Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey biranda oldu. Dengesini kaybedip aşağıya düştü. Hemen 112’yi aradım” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş