ENERJİSİ İLE BÜYÜLEDİ

Seçime artık saatler kaldı. Seçim çalışmalarında gitmedik ilçe, belde ve köy bırakmayan siyasetin gülen yüzü İskenderoğlu enerjisiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı, dualar ile uğurlandı…

ENERJİSİ İLE BÜYÜLEDİ
Yayınlama: 22.06.2018
7.382
A+
A-

Seçime artık saatler kaldı. Seçim çalışmalarında gitmedik ilçe, belde ve köy bırakmayan siyasetin gülen yüzü İskenderoğlu enerjisiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı, dualar ile uğurlandı…

 

 

Sabahın erken saatlerinde evinden çıktı, yeri geldi evinin yolunu unuttu. Bir kişiye daha dokunabilmek için gecesini gündüzüne katan tecrübeli siyasetçinin bu enerjisi seçmen üzerinde sinerji yarattı. Enerjisi, gülen yüzü, içtenliği ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

 

 

AK Parti 2. Sıra Çanakkale Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu seçim öncesinde gösterdiği performans ile göz doldurdu. ‘Gitmedik yer, çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak’ parolası ile yola çıkan tecrübeli siyasetçi enerjisi ile adeta vatandaşları büyüledi. Kamuoyu tarafından 2018 seçimlerine damga vuran vekil adayı olarak lanse edilen İskenderoğlu’nun bu enerjiyi nereden bulduğu ise merak konusu oldu.  

 

 

Enerjisi ile sinerji yaratan, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanan dualar ile uğurlanan AK Parti’nin kadın adayı güler yüzü, içtenliği ile gönülleri fethetmeye başardı. Gittiği her yerde destek sözü aldı, kadınlar ve gençler başta olmak üzere Çanakkale O’nu bağrına bastı.

 

 

Çanakkale Jülide Ablasına, yaklaşık 50 yıldır özlemini çektiği kadın vekil adayına sahip çıktı. O’nu baş tacı yaptı. Son bir ayda gitmediği ilçe, belde kalmadı. Bütün köylere gidebilmek için yoğun çaba sarf etti. Sabahın erken saatlerinde yola çıktı, yeri geldi evinin yolunu unuttu. Bir kişiye daha dokunabilmek adına kendinden ailesinden ödün verdi. 

 

 

16 yıllık siyasi hayatının büyük kısmını sahada vatandaşlara dokunarak, temas ederek geçirdiğini ifade eden İskenderoğlu, bu enerjiyi nereden bulduğu sorusuna da cevap verdi. Sahada olmayı çok sevdiğinin altını çizen tecrübeli siyasetçi “Herkes bana bu enerjiyi nereden buluyorsun diye soruyor. Ben o enerjiyi vatandaşımızdan alıyorum. Onların güler yüzü, bana olan sevgileri beni motive ediyor. Şahsıma gösterilen ilgi, sevgi selinden sonra yorgunluğumu unutuyorum. İnsanın aklına bir daha yorgunluk gelmiyor. O saatten sonra ben, bu insanlar için ne yapabilirim onlara nasıl hizmet edebilirim, onu düşünüyorum. Daha çok çalışıyorum, daha çok koşturuyorum. Ben bu yola kendim için değil hemşerilerim için çıktım. Bugün olduğu gibi vekil seçildiğimde de gecemi gündüzüme katmaya Çanakkale için, Çanakkaleliler için çalışmaya devam edeceğim. Onlar için ne yapsak azdır, Çanakkale’m en iyi hizmete en güzel yatırımlara layıktır’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.