ESNAFI POMPALI TÜFEKLE KATLETTİ..!

ESNAFI POMPALI TÜFEKLE KATLETTİ..!
Yayınlama: 22.11.2023
2.388
A+
A-

Aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen şahıs, gece yarısı evinin önüne giderek tartıştığı esnafı kalbinden vurarak öldürdü…

 

Korkunç olay Gelibolu ilçesinde dün gece saat 01.15 sıralarında yaşandı. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen Y.B. ile ilçede esnaflık yapan Mehmet Onay’ın arası bir süredir açıktı.

 

Gece yarısı telefonla Mehmet Onay’ı arayan Y.B. ile aralarında tekrar tartışma yaşanmasından yaklaşık 3 saat sonra Y.B. Onay’ın bir arkadaşının Kore Kahramanlar Caddesi üzerinde bulunan evinde olduğunu öğrenerek elinde pompalı tüfekle bölgeye geldi.

 

Y.B’nin evin önünde yüksek sesle bağırarak hakaretler yağdırması üzerine Mehmet Onay sokağa çıktı. Ancak bu sırada tüfeğini üst üste iki kez ateşleyen Y.B. Onay’ı boynundan ve kalbinden vurarak ağır yaraladı. Polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde ilk müdahalesi yapılan talihsiz adam ambulansla Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Katil zanlısı Y.B. cinayet sonrası olay yerinden kaçsa da polisin sıkı takibi sonucu yakalanarak, Gelibolu ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayın detaylarına ulaşılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş