EVİNDE BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜ..!

EVİNDE BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜ..!
Yayınlama: 31.01.2023
Düzenleme: 14.03.2024
3.104
A+
A-

Evinde misafir ettiği kişi tarafından tabancayla başından vurulan genç hayatını kaybetti. Kendisini silah kazayla patladı diyerek savunan katil zanlısının başka bir suçtan hapis yattığı ve geçtiğimiz yıl cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi…

 

Korkunç olay dün gece Bayramiç ilçesi Mahallesi Çınar Sokak’ta saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Apartmanın üçüncü katında ikamet eden Mehmet Eren (27) evinde misafir ettiği Aytuğ D. (42) ve A.K. (20) ile sohbet ettiği sırada silah sesi duyuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ev sahibi Eren’i başından vurulmuş, kanlar içinde ağır yaralı olarak yerde yatarken buldu.

 

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU…

 

İlk müdahalesinin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz genç, ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Altuğ D. ise 1 saat sonra Bayramiç Emniyet Müdürlüğü’ne  gelerek teslim oldu ve Eren’in tabancasını kendisine göstermek isterken olayın kaza ile yaşandığını öne sürdü.

 

SİLAH KAZA İLE ATEŞ ALDI…

 

Aytuğ D. emniyette ki ilk ifadesinde; “Eşimle ufak bir tartışma yaşadığım için Mehmet Eren’in evinde kalıyordum. Mehmet bir tabanca getirdi. Herhalde kurusıkı tabancadan döndürme yapılmış bir silahtı. Silahı bana göstermek istedi. Silahı bana verirken silah birden ateş aldı. Mehmet başından vuruldu. Ben de 112’yi arayarak olayı haber verdim” şeklinde konuştu.

 

TANIK İFADESİNDE ŞÜPHELİYİ DESTEKLEDİ…

 

Olaya tanık olan A.K. ise polisteki ifadesinde cinayet zanlısı Altuğ D’nin iddiasını destekledi ve; “Mehmet Eren, Aytuğ D.’ye tabancasını verirken kazayla silah ateş aldı ve Mehmet başından vuruldu” dedi. Aytuğ D. polisteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.