FELAKETTEN DÖNÜLDÜ..!

Dört katlı bir binanın çatısında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Alevler geceyi aydınlatırken binayı ve içinde yaşayanları kurtarmak için zamanla yarışıldı…

FELAKETTEN DÖNÜLDÜ..!
Yayınlama: 26.09.2017
4.143
A+
A-

Lapseki’yi ayağa kaldıran yangın Cumhuriyet Mahallesi Fesleğen Sokak’taki 4 katlı binanın çatı katında meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın nedeniyle ciddi ölçüde maddi hasar oluştu.

 

Çatıdan yükselen alevleri gören vatandaşlar yangını itfaiyeye bildirdi. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede çatının tamamını saran alevler adeta geceyi  aydınlatarak gündüze çevirdi. Acil olarak apartmanda oturanlar binadan tahliye edilirken elektrikler kontrollü olarak kesildi. Lapseki Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerin müdahale ettiği yangın, yaralı ve can kaybı yaşanmadan kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

 

Yangın bölgesine gelerek vatandaşları teselli eden Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Göç yetkililerden bilgi aldıktan sonra apartmanda oturan vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş