GECE YATAKLARINDAN ALINDILAR..!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün mali sorumlusu ile il ablası yardımcısı ve İl İmamının özel yardımcısından oluşan önemli kademelerde ki 3 kişi polis tarafından yakalandı…

GECE YATAKLARINDAN ALINDILAR..!
Yayınlama: 10.08.2017
3.263
A+
A-

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’nin mali sorumlusu olduğu öne sürülen 42 yaşındaki Ahmet A., ‘İl Ablası Yardımcısı’ olduğu belirlenen eşi Hilal A. ve ‘İl İmamı’ olduğu gerekçesiyle aranan Abdullah Ü’nün özel hizmet sorumlusu 27 yaşındaki Ali P’yi İzmir’de yakaladı.

 

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Çanakkale İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda, örgütün ‘gaybubet’ yani güvenli konut olarak belirlediği İzmir’in Karabağlar İlçesi’ndeki eve, saat 02.00’de, baskın yapıldı.

 

KOM Şube ekipleri, evde saklanan ve iddiaya göre örgütün il imamının altında çalıştığı ve para kasası olduğunun belirlendiği belirtilen mali sorumlu Ahmet A., ‘il ablası yardımcısı’ olduğu gerekçesiyle eşi Hilal A’yı ve aranan il imamı zanlısının özel hizmet sorumlusu olduğu belirtilen Ali P’yi yakaladı. Çanakkale Emniyetine getirilen şüphelilerden ilk olarak adliyeye sevk edilen Hilal A. tutuklandı. Diğer şüpheliler de işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş