ŞİMDİ ÇOMÜ NE YAPACAK..?

Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Dr. Ergin Ergül tarafından Hikmet Yurteri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan şikayete takipsizlik kararı çıktı…

ŞİMDİ ÇOMÜ NE YAPACAK..?
Yayınlama: 08.03.2017
7.443
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde facebokta yaptığı bir paylaşım üzerine CHP 25. Dönem Çanaklale Milletvekili Aday Adayı Öğretim Elemanı Hikmet Yurteri, evrakta sahtecilik iddiasıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından üniversitedeki görevinden açığa alınmış ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Aynı zamanda Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Dr. Ergin Ergül tarafından da aynı gerekçeyle savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

 

 

 

Yurteri ile ilgili şikayet Başbakanlık müşteşar yardımcısı Dr. Ergin Ergül tarafından hem üniversite yönetimine hem de savcılığa yapılmıştı. Bunun üzerine üniversite yönetimi Yurteri’yi üniversitedeki görevinden açığa almış hakkında idari soruşturma açılmıştı. Savcılığa yapılan şikayet sonucunda Çanakkale Cumhuriyet başsavcılığının 2017/1376 esas 27.02.2017 tarihli kararıyla suç unsuru olmadığından Hikmet Yurteri’nin hakkında yapılan şikayete takipsizlik kararı verildi.

 

Bu karar üzerine Hikmet Yurteri’yi açığa alan ve hakkında soruşturma açan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  yönetiminin ne yapacağı merakla bekleniyor.

 

http://www.canakkaleozelhaber.com/hayirdir-insallah/1296/

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş