GENÇLERİ KIRMADI, KALPLERİNİ KAZANDI..!

GENÇLERİ KIRMADI, KALPLERİNİ KAZANDI..!
Yayınlama: 14.03.2024
Düzenleme: 15.03.2024
1.239
A+
A-

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Barbaros Mahallesi’nde kahve ziyareti yaparak hemşerileri ile bir araya geldi. Yoğun seçim temposuna gençlerle bir mola veren Erkek, kağıtları eline alarak siyasette olduğu kadar oyunda da usta olduğu gösterdi…

 

CHP’li Erkek’e ziyaretlerinde CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve partililer eşlik etti.

 

Kahvelerde hemşerilerinin ellerini tek tek sıkan Erkek, taleplerini dinleyerek yapacağı projeleri paylaştı. Seçime sayılı günler kala temposunu arttıran Muharrem Erkek, gençlerin oyun talebini kırmayıp masada dördüncü olunca siyasete keyifli bir mola verdi.

 

Oyunu kaybeden hesabı öder diyerek espriyle oturduğu masada bir yandan gençlerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Erkek, bir yandan da şakalaşarak eğlenceli bir sohbete ortak oldu. Kağıtları eline alır almaz siyaset kadar oyunda da usta olduğunu ispatlayan Erkek, oyunu kazansa da hesabı ödeyerek gençlere jest yapmayı ihmal etmedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş