Gören Telefona Sarıldı

Valilik makam aracının geçeceği kapının tam önüne bıraktı, arkasına bile bakmadan uzaklaştı..!

Gören Telefona Sarıldı
Yayınlama: 16.12.2016
2.402
A+
A-

Bombalı terör saldırıları nedeniyle vatandaşlar adeta panik atak oldu. En küçük bir şüphe karşısında dahi vatandaşlar ihbar yağdırırken 81 ilde sürekli teyakkuzda olan güvenlik güçleri her ihbarı titizlikle değerlendiriyor.

 

Türkiye’nin dört bir yanında bomba yüklü olduğu araçlar aranırken bu akşam sivil araçların alınmadığı Çanakkale Valiliği binasının çıkış kapısının önüne yasak olmasına karşın bir araç bırakıldı. Vali Orhan Tavlı’nın halen makamda olduğu saatlerde meydana gelen bu durum polisi harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler ilk incelemede aracın Çanakkale plakalı olduğunu tespit etse de çalıntı yada sahte plakalı olabilme ihtimaline karşı temkinli yaklaştı.

 

Yapılan anonsa rağmen bulunamayan araç sürücüsüne kayıtlardaki telefon numarasından ulaşılınca rahat bir nefes alındı. Araç sahibinin, yolun karşısında  yer alan AK Parti Milletvekili Bülent Turan’ın ofisinde bulunan bir şahsa ait olduğu anlaşılsa da bu rahatlığın nerden geldiği anlaşılamadı.

 

Sorumsuz davranışıyla vatandaşı korkutan, polisi ise gereksiz meşgul eden şahsa hatalı park nedeniyle cezai işlem! uygulanarak aracı bulunduğu yerden kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş